İzmir'de üniversite eğitimi görüyordu! Kayıp Mustafa öldürüldü mü?

    İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Mustafa Yılmaz (26), Elazığ'da kaçırdığı Nurten Yılmaz'ı kaçırarak evlendi. Üniversiteli Mustafa Yılmaz, resmi nikahın kıyılmasından 17 gün sonra ortadan kayboldu.

    İzmir'de üniversite eğitimi görüyordu! Kayıp Mustafa öldürüldü mü?
    02 Şubat 2023 - 10:21 - Güncelleme: 02 Şubat 2023 - 14:33
    Edinilen bilgiye göre, İzmir'de üniversite okuyan 26 yaşındaki Mustafa Yılmaz, 35 gün önce Elazığ'ın Palu ilçesinde 21 yaşındaki Nurten Yılmaz'ı kaçırdı. İkili ardından evlendi. Olayın ardından Mustafa Yılmaz'ın ailesi ile karşı taraf arasında gerginlikler yaşandı. Mustafa Yılmaz, 10 gün önce ortadan kayboldu. Mustafa Yılmaz'ın babası ise çarpıcı bir iddiada bulundu.

    "KAÇIRILDI" İDDİASI
    Oğlunun kaçırıldığını iddia eden baba Mahir Yılmaz, güvenlik güçlerine haber verdiklerini ve arama çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Baba Mahir Yılmaz, "Oğlum bir ay kadar önce Kovancılar ilçesi Sürekli köyünde, bacanağımın kardeşinin kızını kaçırdı. Ardından getirdi ve resmi nikahlarını yaptık. Şimdi oğlum kayıp. En son teyzesinin oğlu ile görüşmüş. Araç giriş çıkışları tespit edildi. Oğlumun kaçırıldığını düşünüyorum. Tüm güvenlik güçlerine başvurduk. Kız ise halen bizdedir. Oğlumun başına ne geldi bilmiyorum. En kısa zamanda bulunmasını istiyorum" dedi.



    MÜGE ANLI'DA KONU OLDU
    Elazığ'dan gelen 21 yaşındaki Nurten Nur Yılmaz ise 9 gün önce, bir aylık evli olduğu kocası Mustafa'nın ortadan kaybolduğunu söyleyerek Müge Anlı'ya başvurdu. Bu olay ATV kanalında yayınlanan, Müge Anlı’nın sunduğu ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına konu oldu. Müge Anlı’nın programına katılan Mustafa Yılmaz’ın annesi Nihal Yılmaz, eşi Nurten Nur Yılmaz ve annesi Hatice Yılmaz yaşanan süreçle ilgili bilgiler verdiler.

    OLAYLA İLGİLİ SÜREÇ ŞÖYLE
    Kaçarak evlenen ikili, Nurten'in babasından çok kez tehdit mesajları almış. Mustafa'nın kaybının ardından ise Mustafa Yolmaz'ın teyzesinin oğlu, Nurten'in amcasının oğlu olan Onur Yılmaz da ortadan kaybolmuş.


    Şimdi öncelikle daha rahat anlamanız için aile bireylerini tanıtalım. Fotoğraftaki Nihal Hanım ile Hatice Hanım hem kardeşler hem de eltiler. Çünkü iki erkek kardeş ile evlenmişler. Nihal Hanım, Mustafa'nın annesi. Hatice Hanım ise Onur'un annesi. Nurten'in babası ise hem Onur'un amcası.

    Fotoğraftaki Nihal Hanım ile Hatice Hanım hem kardeşler hem de eltiler. Çünkü iki erkek kardeş ile evlenmişler. Nihal Hanım, Mustafa'nın annesi. Hatice Hanım ise Onur'un annesi. Nurten'in babası ise hem Onur'un amcası.
    Nurten'in babası, Nurten'in Onur ile evlenmesini istiyor fakat Onur 'O benim kardeşim, evlenmem diyor.' Baba da gidip Onur'un abisine 'O zaman sen evlen benim kızımla' diyor. Ondan da ret cevabı alıyor. Bu sırada Mustafa ile Nurten birbirlerini seviyorlar ve evlenemeyince kaçıyorlar.



    Kendi isteklerinin yerine gelmemesine sinirlenen Nurten'in babası bir de kızı ve Mustafa kaçarak evlenince iyice delleniyor ve Onur'u da tehdit ederek 'Git nişanlını al Mustafa'nın elinden' diyerek silahlandırıyor...
    Onur'un annesi ise sonunda "Oğlumun Mustafa ile görüşeceği gün yanında silah vardı" itirafında bulundu... Bu sırada ise Nurten'in tehdit mesajlarının içeriği ortaya çıktı.

    Mustafa kaybolduğu gün Onur, Mustafa'ya "Kuzen gel araba var, biraz gezelim" diyor. Nurten babasının attığı "Kocanı öldürteceğim, onu sağ bırakmayacağım" mesajlarını hatırlayıp bir tuzak olabileceğini düşünerek Mustafa'yı göndermek istemiyor fakat Mustafa gidiyor... Zaten o günden sonra Mustafa'ya, ertesi günden sonra da Onur'a bir daha ulaşılamıyor!
    Ailelerin iddiasına göre Onur mecbur kalırsa Mustafa'yı gerçekten öldürebilirmiş. Ama Nurten üstüne basa basa 'Onur sadece bir piyon, Mustafa öldürüldüyse babam öldürmüştür.' diyor.
    Onur'un 16 yaşındaki kız kardeşi yayına bağlanarak "Eğer abim, Mustafa abiyi amcama götürdüyse, amcam abimi de öldürmüştür. Arkasında tanık bırakmak istemez. Annem hiçbir şey anlatmıyor, anlatsın lütfen." deyince ortalık karıştı.



    Onur'un annesi ise sonunda "Oğlumun Mustafa ile görüşeceği gün yanında silah vardı" itirafında bulundu... Bu sırada ise Nurten'in tehdit mesajlarının içeriği ortaya çıktı.

    ANNESİNE TECAVÜZ EDECEĞİM
    Nurten'in babası "Mustafa'yı ve annesini kaçıracağım, Mustafa'nın gözünün önünde annesine işkence ve tecavüz edeceğim, böylelikle çıldırıp kafasına kendi isteğiyle sıkacak." demiş...
    İddiaların ardından yayına katılmayı reddeden Nurten'in babası, kendisiyle konuşmak isteyen Müge Anlı muhabirine ise "Bu konuşulanların aslı yoktur, hepinizi dava edeceğim" diyerek evinden kovmuş...
    Duydukları karşısında şok olan Müge Anlı'ya bir başka itiraf daha geldi. Nihal Hanım, Nurten'in babasının kendisine "Evli kızını alıp dağa kaçıracağım, neler yapacağım... Oğulların kardeşlerine yaptıklarımdan sonra ölecek, kanlarını asfalta süreceğim" diyerek tehdit etmiş.
    Ayrıca kızı için de bir planı varmış kendisinin... Tüm bu yaşananların ardından psikolojisi bozulan Nurten de, babasının kendisine vereceği iple intihar edecekmiş...

    İddiaların ardından yayına katılmayı reddeden Nurten'in babası, kendisiyle konuşmak isteyen Müge Anlı muhabirine ise "Bu konuşulanların aslı yoktur, hepinizi dava edeceğim" diyerek evinden kovmuş...

    GÖZALTILAR BAŞLADI
    Olayla ilgili sıcak gelişme 2 Şubat'ta yaşandı. Kayıp damadın kayınpederi ve olayda adı geçen isimler şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

    Kuzen Onur Yılmaz'ın yurdışına kaçırıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum