• Reklam

İzmir'de taksi ve dolmuşlarda zamlı tarife başladı

İzmir'de dolmuş ücretlerine de zam geldi. Yeni tarife ile birlikte indi-bindi ücreti 10 TL'den 15 TL'ye çıkarıldı. İkinci kademe ücreti 16 TL'den 19 TL'ye yükselirken, üçüncü kademe ücreti ise 18 TL'den 22 TL'ye çıkarıldı. Zamlı tarifeler dün itibariyle uygulanmaya başlandı.

İzmir'de taksi ve dolmuşlarda zamlı tarife başladı
05 Ağustos 2023 - 14:00

İzmir'deki dolmuş kullanıcıları, yeni tarifelerle karşılaştı. Yeni tarife ile birlikte indi-bindi ücreti 10 liradan 15 liraya çıkarıldı. Ayrıca, uzun güzergahları kapsayan ikinci ve üçüncü kademe ücretlerinde de artışlar yaşandı.
İzmir'deki dolmuşlarda uygulanan ikinci ve üçüncü kademe ücretlerinde de zam yapıldı. İkinci kademe ücreti, daha önceki 16 liradan 19 liraya yükseltildi. Üçüncü kademe ücreti ise 18 liradan 22 liraya çıkarıldı. Yeni tarifelerin uygulanmaya başlamasıyla birlikte dolmuş kullanıcıları, güzergahlarına göre daha yüksek ücretlerle karşılaştı.

25 KİLOMETRE ÜZERİ 25 LİRA
İzmir'deki dolmuşlar için belirlenen yeni tarife, 25 kilometre ve üzeri güzergahları kapsayan yolcuları da etkiledi. Bu güzergahlar için belirlenen ücret, 16 liradan 25 liraya çıkarıldı.

TAKSİLERDE İNDİ BİNDİ 50 LİRA OLDU
Taksi ücretlerinde de artış yapıldı. Taksimetre açılışı 7 liradan 12 liraya, kilometre başı artış 13 liradan 22 liraya çıkarıldı. İzmirliler 30 lira olan indi bindi ücretine de 50 lira ödeyecek.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum