• Reklam

İzmir'de minibüs kazası: 2 ölü, 5 yaralı 

İZMİR'in Çiğli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan midibüs, karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran yolcu minibüsüne çarptı. Kazada yolcu minibüsünden inen Bülent Ünal yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Yaralılardan Gülizar Obuz da hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'de minibüs kazası: 2 ölü, 5 yaralı 
13 Eylül 2022 - 23:41 - Güncelleme: 14 Eylül 2022 - 00:10

Kaza, saat 18.00 sıralarında Egekent'te meydana geldi. Mustafa Kılıç yönetimindeki 45 DK 304 plakalı midibüs, karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran Mehmet Yıldız yönetimindeki 35 M 8536 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Yolcu minibüsünden inip yolun karşısına geçmeye çalışan Bülent Ünal midibüsün altında kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise midibüsün altında kalan Bülent Ünal'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yolcu minibüsünde bulunan ve yaralandığı belirlenen 6 kişi ise sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastalenere kaldırılarak, tedaviye alındı. Bülent Ünal'ın cansız bedeni, savcı ve polisin kaza yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde midibüsün, yolcu minibüsüne çarptığı kazada ağır yaralanan Gülizar Obuz da kaldırıldığı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 5 kişiden 4'ünün hastanedeki tedavisinin devam ettiği ve durumlarının iyi olduğu, 1'inin ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Öte yandan, midibüs sürücüsü Mustafa Kılıç'ın ise polis tarafından gözaltına alındı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum