• Reklam

İzmir'de Marmaris standı açıldı

FUAR İzmir'de düzenlenen TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde Marmaris Belediyesi tarafından stant açıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'in dünyanın incisi olduğuna dikkati çekip, gelecek sezonun turizm potansiyelinden umutlu olduklarını ifade etti.

İzmir'de Marmaris standı açıldı
08 Aralık 2022 - 18:09 - Güncelleme: 08 Aralık 2022 - 18:10

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Fuar İzmir'de düzenlenen TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde Marmaris Belediyesi tarafından da stant açıldı.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Bu yıl fuarın 16'ncısı düzenleniyor. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etmek istiyorum. Şu ana kadar gayet olumlu gidiyor. Oldukça güzel gözüküyor. 2023 yaz sezonuna dair bizim umutlarımızı arttırıyor. Marmaris olarak bizler geride bıraktığımız birkaç yıl içerisinde oldukça olumsuzluklara maruz kalmıştık. Pandemi süreci, büyük yangın ve sel felaketleri derken Marmaris olarak ciddi olumsuzluklar yaşadık ama başta ana pazarımız İngiltere olmak üzere gördük ki pandemiyle birlikte birçok farklı milletten insan bölgemizi özlemiş. Güzel bir yaz sezonunu geride bıraktık. Geçtiğimiz ay içinde Londra'da gerçekleştirilen turizm fuarında yer almıştık. Orada da talep anlamında ciddi bir artış var. Bizler umutluyuz. Marmaris dünyanın incisi" dedi.(DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum