İzmir'de Emniyet-Milli Eğitim işbirliğinde Cumhuriyet şenliği

    İZMİR İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde, Karabağlar Limontepe Seniye Hasan Saray Ortaokulu'nda şenlik programı gerçekleştirildi.

    İzmir'de Emniyet-Milli Eğitim işbirliğinde Cumhuriyet şenliği
    27 Ekim 2022 - 14:44 - Güncelleme: 27 Ekim 2022 - 14:46

    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Karabağlar Limontepe Seniye Hasan Saray Ortaokulu'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şenliği Programı'na İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, İzmir il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, merkez ilçe emniyet müdürleri, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, Türk Kızılayı Karabağlar Şube Başkanı Fahrettin Yörek, Türk Kızılayı Karabağlar şubesi gönüllüleri, eğitim yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, al bayrağın ilelebet dalgalanması, kanlarıyla bu toprakları vatan kılan aziz şehitler için Cumhuriyet Bayramı'nın verdiği derin mesajlar olduğunu söyledi. Alın terini akıl teri ile buluşturan nesillere ihtiyaç olduğunu söyleyen Yentür, yeni neslin eğitimcilerin eseri olacağının altını çizdi. Yentür, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

    GÖSTERİLER İLGİ GÖRDÜ

    Karabağlar Halk Eğitimi Merkezi'nin halk oyunları gösterisinden sonra İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün Köpek Eğitim Merkezi'ne bağlı polis köpeği gösterisi gerçekleştirildi. Polis köpeği şef ve eğitmeni Ramazan Terlemez izleyicilerden alkış aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Yunus Timleri'nin alanda yaptıkları gösteriye gökyüzünden polis helikopteri eşlik etti. İlgi gören gösteri sonrası çocuklar, Şahne ve Yentür ile fotoğraf çektirip sohbet etme şansı buldu. Şahne, Yentür ve beraberindeki heyet, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü; Deniz Polisi Ekiplerinin, Yunus Polisi Motorlu Ekipleri, Olay Yeri İnceleme Ekipleri Araç ve Minibüsü, Özel Harekat Ekipleri Zırhlı Aracı, Siberay, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü standlarının yanı sıra Çocuk Şube Müdürlüğü standı, Toplum Destekli Polis Ekipleri'nin araç tanıtımının da yer aldığı alanı gezdi. Protokol, İMHADBÜS ziyareti sonrası İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında açılan Akıl-Zeka Oyunları ve Bilim Olimpiyatları içerikli atölyeleri gezip ayrıntılı bilgi aldı.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum