İzmir'de çekilen o fotoğrafın öyküsü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İzmir'de 17 yıl fotoğraf çektiren genç kız Muğla Gençlik Buluşması'nda sürpriz yaptı. O fotoğrafını gösteren üniversite öğrencisi Gülşen Taşol, "Ben 7-8 yaşlarında iken sizinle bir fotoğrafımız var” dedi.

    İzmir'de çekilen o fotoğrafın öyküsü
    16 Ocak 2023 - 10:47
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki gençlik buluşması programında bir sürprizle karşılaştı. Gülşen Taşol, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 17 yıl önce İzmir EVKA-4 Spor Kompleksi'nin açılışında birlikte çekildikleri o fotoğrafın hikayesini anlattı.

    Programa katılan Gülşen Taşol, yıllar önce Erdoğan ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Bilgisayar programcılığı bölümünde okuyan Gülşen Taşol, 17 yıl önce çekilen o fotoğrafın hikayesini anlattı.



    ANISINI ANLATTI

    Gülşen Taşol, “Sayın Cumhurbaşkanım benim sizinle güzel bir anım var onu paylaşmak istiyorum. Ben 7-8 yaşlarında iken sizinle bir fotoğrafımız var” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘”Nerede oldu bu” sorusuna Taşoğlu, “İzmir Evka-4 Spor Kompleksi açılışı” cevabı üzerine, “Gülşen senin bu çocukluğun ile şu anki halin birbirine hiç benzemiyor” dedi.




    “BİLGİSAYARI HALA SAKLIYORUM”

    O gün tek isteğinin Fotoğraf çektirmek ve annesine yazdırdığı mektubu vermek olduğunu belirten Gülşen Taşol, “Ben bir gün öncesinden anneme bir mektup yazdırmıştım. Size verebilmek için. O gün hem fotoğraf çektirip, hem de mektubu size ulatırdım ben. Mektubun içeriğinde de sizden bir tane bilgisayar rica etmiştim ben. Aradan bir hafta geçtikten sonra o bilgisayar geldi. Ben 25 yaşındayım şu anda. Bilgisayar Programlama son sınıf öğrencisiyim. O bilgisayar hala duruyor ve klavyesini her şeyini saklıyorum” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum