• Reklam

İzmir'de bir başkan daha "Özgür Özel' dedi

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan CHP Kurultayı’nda genel başkanlığa adaylığını duyuran Özgür Özel’i destekleyeceğini duyurdu.

İzmir'de bir başkan daha "Özgür Özel' dedi
27 Ekim 2023 - 16:01
Genel seçimlerde yaşanan mağlubiyetin ardından CHP’de başlatılan kongre sürecin 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak olan genel kurultayla sonuçlanacak.

Değişim kanadının adayı olan Özgür Özel ise kurultay çalışmaları doğrultusunda ülke genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin İzmir ayağı için yarın kente gelecek.

İzmir İl Örgütü ile 56 kişilik delegasyonun 55’inin Kılıçdaroğlu’na desteğini ilan ettiği süreçte CHP’li belediye başkanları içerisinde Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay değişim kanadını destekleyeceğini duyurmuştu.

DESTEĞİNİ DUYURDU
Son olarak Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de değişim kanadına destek vereceğini ilan etti. İnce yaptığı açıklamada “CHP 38. Olağan Kurultayımızda CHP Genel Başkan Adayı olarak, 100 yılın değişimi için yola çıkan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekilimiz Sayın Özgür Özel’i 28 Ekim Cumartesi günü İzmir’de ağırlayacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum