İzmir'de Başkan Soyer ve Başkan Batur'a küfür eden CHP ilçe başkanı istifa etti

    CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

    İzmir'de Başkan Soyer ve Başkan Batur'a küfür eden CHP ilçe başkanı istifa etti
    16 Kasım 2021 - 23:08
    Başkan Çağrı Gruşçu'nun haberi yokken alınan ses kaydında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve Konak Belediye Başkanı Batur’a yönelik kullandığı ifadeler partide kriz yaratmıştı.

    Bu kriz sonrasında CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu istifa etti.

    Gruşçu'nun istifa metni şu şekilde:
     
    Hak, Hukuk ve Adalet! 

    2014 yılında kongrede delegelerimizin iradesiyle seçilerek sırasıyla ilçe sekreteri, ilçe başkan yardımcısı ve 4 yıla yakındır yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimde, ihale peşinde koşmadan, dosya takipçiliği yapmadan, bulunduğum konumları kendi çıkar ve menfaatlerim uğruna kullanmadan sadece vatanıma ve vatandaşıma hizmet için çalıştım. 

    ‘Ne mutlu ki!’ adım ahlaksız, ilkesiz, hileli ve akçeli işlerle bir arada hiç anılmadı. 

    20 yıldır ailemden, sevdiklerimden mahrum kalarak, gündüzü gecesi olmadan, pandemi, hastalık demeden ülkemizin refaha kavuşması, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için verdiğim emek, çaba, çalışma; bireysel hırslarını her şeyden önde tutan kişilerce yok edilmek istenmektedir. 

    Basına yansıyan; bana, yasa dışı yollarla yapılmaya çalışılan bu kirli kumpasın muhataplarıyla yargı önünde elbette hesaplaşacağız. 

    Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle sürecin sağlıklı işlemesi, canımdan çok sevdiğim partimin iktidar yolundayken yıpratılmaması ve görevde bulunan yol arkadaşlarıma zarar gelmemesi için kan değişiminin yararlı olacağı inancıyla ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. 

    Bizim için önemli olan makam, mevki, koltuk değil! Ben yine her zaman partimin ve ülkemin hizmetkârı olacağım. 

    Aldığım bu kararın partimiz ve tüm yol arkadaşlarım için hayırlı olmasını diliyorum.
    Kamuoyuna saygılarımla...
     

    SES KAYDINDA NELER VAR

    Olay ses kaydında 15 kişiden oluşan gençlerin belediyelerde işe girmesi için elinden gelen çabayı gösterdiğini ifade eden Gruşçu, Konak Belediye Başkanı Batur'un kendisini rakip gördüğü için güç vermek istemediğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in de Batur'a yakın siyaset yaptıkları için gençleri işe almaya sıcak bakmadığını anlatıyor. Konuyu İzmir Milletvekili Tuncay Özkan üzerinden Kılıçdaroğlu'na kadar taşıdığını anlatan Gruşçu, Kılıçdaroğlu'nun referans olmasına rağmen Soyer'in 15 kişilik listeyi hala işe almadığını söylüyor.

    BİZİM SAYEMİZDE ORADASINIZ

    Bomba kayıtta D.G'nin 'Siz de, Batur da, Soyer de bizim sayemizde orada oturuyorsunuz' sözlerinden sonra sinirlenen İlçe Başkanı Gruşçu, bir yandan kendisini savunurken bir yandan da kendisini oyaladığını düşündüğü Konak Belediye Başkanı Batur ve Kılıçdaroğlu'nun referansına rağmen gençleri işe almadığını öne sürdüğü Soyer'e ağza alınmayacak küfürler savuruyor.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum