• Reklam

İzmir'de akıl almaz olay! Bebeği ile denize atladı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 9 aylık kız bebeği ile birlikte kendini denize bırakan genç kadın, tesadüfen olaya tanık olan iki vatandaş tarafından kurtarıldı. Hemen hastaneye kaldırılan talihsiz bebeğin yaşam mücadelesi devam ederken, tedavisi tamamlanan anne cezaevine gönderildi.

İzmir'de akıl almaz olay! Bebeği ile denize atladı
21 Haziran 2021 - 14:11

Akıl almaz olay geçen hafta Karşıyaka İskele mevkiinde yaşandı. İddiaya göre Bornova Yeşilova semtinde oturan iki yıllık evli 21 yaşındaki Arzu K. eşiyle eşinin ailesi yüzünden kavga etti. Genç kadın aldığı alkolün de etkisi ile bir anda sinirlenip beşiğinde uyuyan 9 aylık kız çocuğu G.A.K.'yı alıp evden ayrıldı. Genç kadın, evinin yakınındaki taksi durağından bir araca binip Karşıyaka sahiline gitti.

Karşıyaka İskele mevkiine gelen Arzu K., kucağındaki bebeği ile bir banka oturdu. Bu sırada yan bankta Mesut Oto ve Ali Osman Körük isimli iki arkadaş sohbet ediyordu. Bir anda banktan kalkan genç kadın, "Yaşamak istemiyorum" diye bağırarak kucağındaki bebeği ile kendini sulara bıraktı. İki arkadaş da bir an bile düşünmeden denize atladı. Bebek ve anne bir süre sonra denizden çıkarılırken, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı. İlk müdahelelerin ardından taburcu edilen anne Arzu K. polis tarafından gözaltına alındı. Küçük G.A.K. ise hastanenin çocuk bölümünde yoğun bakıma alındı. Bebeğin dün akşam saatlerinde normal servise alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili polise bilgi veren Mesut Oto, "Kucağında bebeği ile sahile gelip 'Yaşamak istemiyorum' diye bağırdıktan sonra denize atladı. Arkalarından da biz atladık. Bu sırada bize 'Beni bırakın, yüzme biliyorum. Kızımı kurtarın' dedi" ifadesini kullandı.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DA DEVREDE
Baba Gökhan K. hastanede başucundan bir an olsun ayrılmazken, ifadesinin ardından tekrar doktor raporu alınan anne Arzu K. kendi kızını öldürmeye teşebbüs suçundan savcılığa sevk edildi.

Savcılıkta da eşiyle tartıştıktan sonra ölmek istediğini ve denize atladığını ileri süren gneç kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın da aynıca inceleme başlattığı öğrenildi. (Yeni Asır)

YORUMLAR

  • 0 Yorum