İzmir'de 265 bin kişi virüs kaptı, 4 bin kişi vefat etti

    İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege TV'de yeni başlayan 'Usta Kalemler' adlı programın ilk konuğu oldu. Vali Köşger, koronavirüsün ilk gününden bugüne vaka ve ölüm sayılarıyla ilgili bilgiler verdi.

    İzmir'de 265 bin kişi virüs kaptı, 4 bin kişi vefat etti
    31 Mart 2021 - 23:24 - Güncelleme: 01 Nisan 2021 - 00:06
    Manşet Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Hasan Çölmekçi ve Manşet Türkiye Haber Koordinatörü Erhan Hartaç'ın her hafta yorumları ve konuklara sorularıyla katılacağı, Deniz Olgun'un moderatörlüğünü üstlendiği "Usta Kalemler" programı Ege TV'de bugün başladı. İlk yayının konuğu İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger oldu.
    İzmir'de 10 ay önce göreve başlayan ve bugüne kadar hiç bir tv programına katılmayan, hiç bir gazeteye röportaj vermeyen Vali Köşger, Ege TV'de Hasan Çölmekçi, Erhan Hartaç ve Deniz Olgun'un sorularını cevapladı.


    Vali Köşger, koronavirüs salgınıyla ilgili ilk kez İzmir'in durumunu da açıkladı. İşte o sözler:
    "Virüsün görüldüğü ilk günden bu yana İzmir'de 4 bin vatandaşımız yaşamını yitirdi. Bugüne kadar 265 bin kişi hastalığa yakalandı. Şu anda İzmir'de vaka oranı yüzbinde 155.. Yani her gün 900-950 İzmirli virüs kapıyor. Ancak yine de bu rakam deprem sonrası yaşanan vaka sayısının beşte biri ediyor. Lütfen ciddiye alıp, kurallara uyalım."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum