İzmir Büyükşehir'den art arda gelen istifalar şoke etti!

    İzmir Büyükşehir'den art arda gelen istifalar şoke etti!

    Belediye başkan adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin istifa süreleri için sayılı dakikalar kalırken, İzmir Büyükşehir'den peş peşe aday adaylığı için istifa haberleri geldi

    İzmir Büyükşehir'den art arda gelen istifalar şoke etti!
    01 Aralık 2023 - 17:44 - Güncelleme: 01 Aralık 2023 - 17:52
    31 Mart 2024 yerel seçimler öncesinde belediye başkanı olmak isteyen kamu görevlileri art arda aday adaylığı için istifalarını duyurdu.

    Aday adaylık başvuru süresinin bugün 17.00’da dolması nedeniyle İzmir Büyükşehir’de hareketli saatler yaşanmaya başladı.

    Edinilen bilgiye göre, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya 4.5 yıldır sürdürdüğü görevinden belediye başkan aday adaylığı için istifa etme kararı aldı.



    Kaya’nın Karabağlar için pazartesi günü aday adaylığı başvurusu yapacağı öğrenildi.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kerem Ziya Yangöz, Foça Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.



    Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İkat'ın, CHP'den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı olmak için, Grand Plaza'daki görevinden istifa ettiği öğrenildi.



    İzmir Büyükşehir Belediyesi İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Kerim Özer; Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.



    Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın ise Bayraklı Belediye Başkanlığı için görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.


     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum