• Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden üreticiye destek

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Dikili ilçesinde yetiştiricilik eğitimlerini tamamlayan 37 üreticiye, 143 küçükbaş hayvan hibe etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden üreticiye destek
24 Aralık 2021 - 11:04 - Güncelleme: 24 Aralık 2021 - 11:05
Dikili'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yetiştiricilik eğitimini tamamlayan, sekiz mahalleden 37 üreticiye toplam 143 küçükbaş hayvan kura çekimiyle teslim edildi. Dikili'deki törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Şevket Meriç, Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Kocataş, Büyükşehir bürokratları ve bölge halkı katıldı.

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi köylü milletin efendisidir ve bizler köylü milletin efendisi olana dek çalışmaya ve köylümüzün, üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Belediyemizin yerelde kalkınma politikası doğrultusunda bu bölgeden, Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden aldığımız küçükbaş hayvanlarımızı yine bu bölgedeki üreticilerimizle buluşturuyoruz. Sadece hayvan desteği vermekle kalmıyor, yüksek girdi maliyetleri ile mücadele eden üreticilerimizi yem dağıtımıyla da destekliyoruz" dedi.

Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Kocataş ise "Tunç Soyer'in kooperatiflere vermiş olduğu destek sayesinde Çamavlu Yaylası'nın meralarında yetiştirdiğimiz hayvanlarımızı küçükbaş üreticimizle buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz"  diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum