"İzmir Barosu bu kepazeliğe son versin!"

    İzmir Barosu, sözde 'onur haftası' kapsamında bir hafta boyunca LGBT etkinlikleri düzenleme kararı aldı. İzmir Barosu'nun 'LGBT' programına tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, "Kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil!" dedi.

    "İzmir Barosu bu kepazeliğe son versin!"
    17 Haziran 2023 - 15:17
    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Barosu'nun 'Onur Haftası' adı altında düzenleyeceği LGBT programaın tepki göstererek, "Devletin, milletin adaletini temsil eden kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil! Kadın haklarını ve aile kutsallarını da çiğneyen bu istismarcılarla saf tutan; Türk Gençliği’nin yozlaşması için tertiplenen bu kirli propagandaya çanak tutan İzmir Barosu; derhal geri adım atmalı, adına 'Onur' dedikleri söz konusu kepazeliğe son vermelidir." dedi. 
    Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadelere yer verdi, "İzmir Barosu'nun 'Onur Haftası' adı altında düzenleyeceği ve LGBT propagandasını meşrulaştıran etkinlikleri desteklemesi, onur ve ahlak anlayışlarının gerçek anlamda sorgulanması gerektiğini gözler önüne sermiştir. Devletin, milletin adaletini temsil eden kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil! Baronun, dini ve toplumsal ahlâki değerlerle aile birliğini yerle bir etmeyi; dolayısıyla vatan ve millet bütünlüğümüzü hedef alan bu sapkınlık eylemlerine ortak olmalarının tek izahı; haddini aşmak, ahlâk erozyonuna basamak olmaktır. Kadın haklarını ve aile kutsallarını da çiğneyen bu istismarcılarla saf tutan; Türk Gençliği’nin yozlaşması için tertiplenen bu kirli propagandaya çanak tutan İzmir Barosu; derhal geri adım atmalı, adına 'Onur' dedikleri söz konusu kepazeliğe son vermelidir."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum