İYTE'de 30 Ekim İzmir Depremi ve Seda Dinçer anıldı

    İYTE Mimarlık Fakültesi’nde 30 Ekim İzmir Depremini ve depremde hayatını kaybeden Mimarlık Fakültesi öğrencisi Seda Dinçer’i anma etkinliği düzenlendi.

    İYTE'de 30 Ekim İzmir Depremi ve Seda Dinçer anıldı
    02 Kasım 2021 - 12:06
    Etkinlik kapsamında Seda’nın adını yaşatmak adına başlatılan bağış kampanyası ile yapımı tamamlanan “Seda Dinçer Çalışma Salonu” nun açılışı da gerçekleştirildi.



    Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, “Depremi unutturmamak ve Seda’nın adını yaşatmak adına açılışını yaptığımız Seda Dinçer Çalışma Salonu’nun inşasında desteği ve emeği olan herkese teşekkür eder, sevgili öğrencimize, meleğimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm İYTE mensuplarımıza baş sağlığı dilerim” dedi.



    Yakın arkadaşlarının da duygularını ifade ettiği programda konuşan Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Doğan “Seda Dinçer’in yaşama sevincini yansıtan bir çalışma salonu tasarladık. Sevgili Seda’nın yaşama sevgisini salonu kullanan herkesin paylaşmasını diliyoruz” dedi. 



    Seda Dinçer’in ailesinin de katıldığı açılışta babası Ahmet Dinçer kızlarının adının sonsuza kadar yaşaması adına emeği geçen herkese teşekkür etti. 
    Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, akademisyen ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte ayrıca deprem farkındalığını arttırmak amacıyla alanında uzman kişiler tarafından yapılan sunumlar yer aldı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum