İyilik, İzmir'den Türkiye'ye yayılıyor

    İzmir depreminde yaptıkları yardımlarla bir anda gündem olan İyilik Takipçileri Platformu, ulusal bir platform olma yolunda ilerlediği yolda Batman’dan gelen yardım çağrısına da kulak verdi.

    İyilik, İzmir'den Türkiye'ye yayılıyor
    08 Ocak 2021 - 22:33

    İzmir depreminden sonra depremzedelere yardım eli uzatan ve bu süreçte birçok yardımseveri bir araya getiren İyilik Takipçileri, bu kez de Batman’da bir köyün çağrısına cevap verdi.
    Öncelikli hedefin kurumsallaşarak daha çok insana dokunmak olan İyilik Takipçileri, İzmir’de yaptıkları yardımların ardından bu kez de bir başka ilde talepte bulunan ailelere destek oldu.  Güneydoğu illerimizden olan Batman’da da ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı. Batman’ın Kozluk ilçesi, Çayhan Köyü’ndeki 100 çocuğa ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunan İyilik takipçileri, köyde büyük bir ilgi gördü.




    Batman’dan gelen yardım talebini cevapsız bırakmak istemeyen İyilik Takipçileri, kendileri ile iletişime geçen köy hakkında öğrendiklerinden sonra hemen harekete geçti. İyilik Takipçileri Platformu Başkanı Rana Çetinkaya, yardım talebi ve fotoğrafları görünce hemen harekete geçtiklerini söyledi.



    Çetinkaya, şunları söyledi:
     ‘‘İyilik Takipçileri olarak elimizden geldiğince tüm ihtiyaç sahibi canlılara destek olmaya çalışıyoruz. Batman’dan gelen yardım talebi ve fotoğrafları görünce içimizin cız ettiğini hissettik ve hemen Batman’da bulunan iyilik takipçilerimizle beraber çocuklarımızın bir kısım ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. İyilik Takipçileri, yanında mutluluğu da getirir. Gerçekten yardımda bulunmak isteyenleri, iyilik takipçisi olmaya davet ediyoruz.’’


     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum