İyi Parti İzmir'de 4 atama! Danışmanlık koltuklarına kimler oturdu?

    İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, danışmanlık kadroları için atamalar yaptı.

    İyi Parti İzmir'de 4 atama! Danışmanlık koltuklarına kimler oturdu?
    25 Şubat 2023 - 16:59
    Yaklaşan genel seçimler nedeniyle siyasi partiler hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre ile göreve gelen ve yaşanan deprem nedeniyle kadro çalışmalarını askıya alan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, kritik kadrolar için kararını verdi.

    Seçim Hazırlıkları ve Propagandalardan Sorumlu Başdanışmanlık görevine A. Murat Beydoğan, Parti Politikalarından Sorumlu Başdanışmanlık görevine Bülent Gülçek, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başdanışmanlık görevine Harun Aygün ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Başdanışmanlık görevine de Metin Açıkalın atandı.

    Sosyal medyadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
    "İl Başkanımız Sayın @sinanbezircilioglu tarafından; Seçim Hazırlıkları ve Propagandalardan Sorumlu Başdanışman A. Murat Beydoğan, Parti Politikalarından Sorumlu Başdanışman Bülent Gülçek, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başdanışman Harun Aygün ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Başdanışman olarak da Metin Açıkalın'ın İl başkanı başdanışmanı görevine atanmıştır. Ataması yapılan başdanışmanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum