İtalya'da son 24 saatte Covid-19 bağlı 492 can kaybı
İtalya'da korona virüs salgınında son 24 saatte 492 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 87 bin 381'e yükseldi.
Yayınlanma :
28.01.2021 21:39
Güncelleme :
28.01.2021 21:40
Son 24 saat içinde 17 bin 220 kişinin iyileştiğini aktaran Bakanlık, ülkedeki toplam aktif Covid-19 vaka sayısının ise 474 bin 617'ye düştüğünü açıkladı.
İtalya'da 1,5 milyon fazla kişi Covid-19'a karşı aşılandı
İtalya'da toplu aşılamaların başlamasından bu yanan 1 milyon 653 bin 27 kişi Covid-19'a karşı aşılanırken, bu kişilerden 338 bin 67'sine ise her iki doz aşı uygulandı. İtalya'da geçtiğimiz sene 31 Aralık tarihinden bu yana ülke geneline 2 milyon 272 bin 335 doz Pfizer-BioNTech, 46 bin 800 doz da Moderna aşısı dağıtıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: