İsveç'te PKK yandaşları paçavralarla sokağa çıktı

    Terör örgütlerine ev sahipliği yapmadığı gerekçesi ile NATO üyeliği Türkiye tarafından veto edilen İsveç'te PKK yandaşları paçavralarla sokağa çıkarak terör örgütü lehine sloganlar atıp pankartlar açtı.

    İsveç'te PKK yandaşları paçavralarla sokağa çıktı
    04 Haziran 2023 - 21:14
    Ukrayna'daki savaş sonrasında NATO'ya üyelik başvurusu yapan Finlandiya'nın, Türkiye'nin şartlarını yerine getirmesi ile üyelik süreci tamamlanırken İsveç'in taahhütlerini yerine getirmemesi vetoya neden olmuştu.

    Yeni dönemde dış politikada en önemli konulardan biri de bu süreç. Türkiye, bu konuda kesin şartlarının karşılanmasını bekliyor. PKK ve diğer terör örgütlerini barındıran İsveç'ten ise benzer görüntüler gelmeye devam ediyor. Başkent Stokholm yine PKK yandaşlarının gösterisine sahne oldu.

    İstanbul'da Stoltenberg-Erdoğan görüşmesi
    NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da bir araya gelerek İsveç konusunu ele aldığı saatlerde PKK seviciler, paçavraları ile sokakalara çıktı.

    Stokholm sokaklarında yürüyüş yapan terör yandaşları, Türkiye karşıtı pankartlar açarak PKK terör örgütü sloganları attı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum