İşte İyi Parti'nin İzmir belediye başkan adayı

    İYİ Parti Meral Akşener, yaklaşan yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkaracaklarını söyledi. Akşener, Ümit Özlale'nin İzmir adayı olacağını ima etti: "İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor."

    İşte İyi Parti'nin İzmir belediye başkan adayı
    06 Eylül 2023 - 12:13
    Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına katılan Akşener, "İstanbul ve Ankara’nın eski ortağınızın partisi tarafından kaybedileceğini göze alıyor musunuz?" sorusuna yanıtında şu ifadeleri kullandı:

    "Hepsini alıyoruz. Belki bizimki seçilecek. Öyle adaylar çıkaracağız ki… İzmir’de CHP ceketini assa seçilir diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor. 'Ben adayım' dedi. 81 ilde aday çıkaracağız. Ama küçücük ilçelerde öyle şeyler olur ki teşkilatlar kendi aralarında işbirliği yapıyorlar. Onlar yapılabilir."

    Akşener şunları söyledi:
    “Biz bu partiyi CHP’nin adaylarını seçtirmek için kurmadık. Biz bundan sonra bu ittifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız. Arkadaşlarımız diyor ki biz her yerde ayrı gireceğiz. İstanbul ve Ankara da dahil. Ben de katılıyorum buna.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum