İşte işkenceyle ölen bebeğin annesi!

    Denizli'de 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç'ın gözaltına alınan annesi Güler Kılıç'ın emniyetteki ifadesi sürerken, olayla ilgili aranan 2 kişinin daha yakalandığı bildirildi.

    İşte işkenceyle ölen bebeğin annesi!
    27 Ocak 2023 - 23:37 - Güncelleme: 27 Ocak 2023 - 23:43

    DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, tek katlı müstakil evde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç ölü bulundu. Murat Aslan'ın ölümü şüpheli bulunurken, bu sırada evdeki biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki iki kardeşi koruma altına alındı. Polis, çocukların annesi Güler K'yi gözaltına aldı. 

    Bu arada, evde küçük çocuğunu cesedini bulan, karşı apartmanda oturan Halime Akdoğan (58), şunları söyledi:
    "Bir çocuğun ağladığını duyunca komşuyla içeri girdik. Koltuk üzerinde bir bebek vardı. Koltuktan düşecekti. Bebeği koltuğa yatırmışlar. Evi görseniz harabe durumdaydı. Aklınız durur. 9 aylık çocuğu evden alıp çıkarken bir kafa gördüm yerde. Burada çocuk var dedim. Hemen polis memurunu çağırdım. Çocuk ölmüş, ben onu uyuyor sandım. Ölen çocuğu kimse görmesin diye üzerini örtüldüğünü sanıyoruz. Diğer çocuğu acıktığını düşünerek eve götürdüm. Bunların kaçıncı olayı. Daha önce uyuşturucu yakaladılar burada. Birçok kez bu eve operasyon yapıldı."

    BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

    Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç'ın ölümüyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Başlatılan soruşturmayla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
    "26 Ocak 2023 tarihinde Denizli'de 2021 doğumlu M.A.K.'nin ikametinde ölü bulunması olayıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili, ölen çocuğun annesi gözaltına alınmıştır. Aynı evde bulunan 2018 doğumlu S.Y.K. ve 2022 doğumlu E.K. isimli diğer kardeşler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edilerek koruma altına alınmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum