İsrail ordusu, Gazze'de Filistinlileri soyup kamyonlara bindirdi
  • Reklam

İsrail ordusu, Gazze'de Filistinlileri soyup kamyonlara bindirdi

Katil İsrail dur durak dinlemiyor. İsrail askerleri, yakaladığı Filistinlileri, kıyafetlerini çıkarmaya zorladı. En az 7 Filistinli genç, talimatlara uymadığı için öldürüldü.

İsrail ordusu, Gazze'de Filistinlileri soyup kamyonlara bindirdi
08 Aralık 2023 - 10:43
Gazze Şeridi'ni günlerdir bombalayarak harabeye çeviren İsrail ordusunun zulmüne bir yenisi eklendi.

İsrail askerleri, Gazze'de yakaladıkları sivilleri çırılçıplak yere yatırdı.

Beyt Lahya şehrinin sakinleri İsrail unsurları tarafından gözaltına alındı. Kıyafetleri çıkarılan Filistinliler, toplu şekilde tutuklandı.




GAZZE'DE İSRAİL ZULMÜ BİTMEK BİLMİYOR
Cenevre merkezli Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü, Birleşmiş Milletler'e bağlı iki okula sığınan çok sayıda Filistinlinin dövüldüğünü söyledi.

İsrail askerleri, Filistinlileri, iç çamaşırları hariç, tüm kıyafetlerini çıkarmaya zorladı. Filistinliler, daha sonra kamyonlara bindirilerek, henüz bilinmeyen bir yere doğru götürüldü.



7 FİLİSTİNLİ GENÇ ÖLDÜRÜLDÜ
Muhammed Al Rai adlı bir genç, İsrail'in küçük düşürücü emirlerine uymayı reddetmeleri nedeniyle, en az 7 Filistinli gencin ayrı olaylarda vurularak öldürüldüğünü gördüğünü belirtti.

Al Araby için çalışan gazeteci Diaa Al-Kahlot'ın da yakalananlar arasında olduğu bildirildi.


HAMAS'TAN YALANLAMA
İsrail basını, görüntülerin teslim olan "Hamas şüphelilerini" gösterdiğini iddia etti. Hamas'tan yapılan açıklamada ise grup üyelerinin toplu olarak tutuklandığına dair haberler yalanlandı.

Tutuklananların, "askeri operasyonlarla hiçbir ilgisi olmayan silahsız sivillere yönelik kötü muameleyi" gösterdiğine dikkat çekildi.



GAZZE'DE HAVA SALDIRILARI DEVAM EDİYOR
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği hava saldırılarında çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail uçaklarının, Gazze kentinin doğusundaki Eş-Şucaiyye Mahallesi'ne düzenlediği hava saldırısında çok sayıda ölen ve yaralanan oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum