Isıtmax ile ısıtma sistemlerinde fark yaratan ürünler

    Isıtma sistemleri konusunda 1995’ten beri fark yaratan çalışmalarda bulunan ve işlevsel ürünleri müşterileriyle buluşturan Isıtmax, sektörde öncü firmalar arasında yer alıyor.

    Isıtmax ile ısıtma sistemlerinde fark yaratan ürünler
    06 Aralık 2021 - 18:21

    Isıtma sistemleri konusunda 1995’ten beri fark yaratan çalışmalarda bulunan ve işlevsel ürünleri müşterileriyle buluşturan Isıtmax, sektörde öncü firmalar arasında yer alıyor. Üretmiş olduğu ısıtma sistemlerini Türkiye’nin pek çok noktasında ulaştıran marka; iş yeri, konut, endüstriyel alanlar olmak üzere birçok alanında etkili bir şekilde ısınmasını sağlıyor. Özellikle endüstriyel ısıtma, hamam ısıtma ve varil ısıtma konusunda başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan marka, sektörde adını duyurmaktadır.

    Minimum Maliyetle Maksimum Isıtma için Isıtma Sistemleri

    Minimum maliyetle maksimum ısıtmayı hedefleyen Isıtmax, çalışmalarını bu minvalde sürdürmektedir. Pek çok ortam için ısıtma sistemi üretmekte ve birçok ürünün uygulamasını da gerçekleştirmektedir. Uygulaması yapılan ısıtma sistemleri;
    ·       Çatı Isıtma
    ·       Rampa Isıtma
    ·       Hamam Isıtma
    ·       Heat Trace
    ·       Kış Bahçesi Isıtma
    ·       Yerden Isıtma
    ·       Soğuk Oda Döşeme Isıtma
    ·       Diğer Isıtma Sistemleri şeklinde sıralanabilir.
    Birçok alan için yenilikçi çözümler sunan Isıtmax.com, Hamam Isıtma konusunda bir hayli başarılıdır. Türkiye’nin pek çok noktasında bulunan hamamlar için ısıtma sistemleri üretiminde bulunan marka, bu sistemlerin uygulamasını da yapmaktadır. Yenilikçi çözümlerle tasarlanan ürünler, yüksek teknolojik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.
    Hamam Isıtma konusunda iki seçenek bulunuyor. Konut ve Villa Tipi Hamam Isıtma ile Otel Tipi Hamam Isıtma; hamam alanlarının etkili bir şekilde ısınmasını sağlıyor.

    Endüstriyel Isıtma Sistemlerinde Yenilikçi Ürünler

    Isıtmax, endüstriyel ısıtma sistemleri konusunda da oldukça başarılıdır. Pek çok endüstri tesisi ve kuruluşlarında kullanılabilecek cihazların üretimini gerçekleştirmektedir. Bu kategoride yer alan başlıklar şu şekilde sıralanabilir:
    ·       Özel Sipariş Rezistans Kabloları
    ·       Elektrik Panosu
    ·       Varil Isıtma Sistemleri
    ·       Termostat Çeşitleri
    ·       Boru Isıtma / Heat Trace
    Bunların içerisinde Varil Isıtma Sistemleri bir hayli önemlidir. Kimya fabrikaları başta olmak üzere birçok endüstri kuruluşlarında tercih edilen Varil Isıtma Sistemleri, ham maddelerin işleme alınmadan önce uygun sıcaklık ve akışkanlık değerlerine ulaşabilmesi için özel olarak tasarlanmaktadır.
    Endüstriyel kuruluşlar için farklı güç ve teknik değerlerde tasarımı gerçekleştirilen Varil Isıtma Sistemleri, birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. İstediğiniz ortamlar için uygun ısıtma sistemlerini tercih edebilir ve üstün teknolojik cihazlarla ortamın etkili bir şekilde ısınmasını sağlayabilirsiniz.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum