Işılay Saygın'ın kardeşi koronaya yenik düştü

    Geçen yıl 27 Temmuz'da vefat eden Devlet eski Bakanı, İzmirli ünlü siyasetçi Işılay Saygın'ın kardeşi Metin Saygın, koronavirüs sonucu 67 yaşında hayatını kaybetti.

    Işılay Saygın'ın kardeşi koronaya yenik düştü
    12 Aralık 2020 - 15:41 - Güncelleme: 12 Aralık 2020 - 16:33


    Geçen hafta sonu grip belirtileri gösteren Metin Saygın, yaşadığı Mersin'de iki gün kaldıktan sonra rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan makine mühendisi Metin Saygın, hastaneye kaldırıldı. Durumu fenalaşan ve tedaviye cevap vermeyen 2 çocuk 5 torun sahibi Metin Saygın, perşembe günü yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırıldıktan üç gün sonra vefat eden Saygın, tüm yakınlarını yasa boğdu.
    Eşi de iki yıl önce hayatını kaybeden Metin Saygın'ın küçük oğlu Semih Saygın, babasının hiçbir rahatsızlığı olmadığını, belirtileri üşütme sandıklarını ancak korona çıktığını belirtti.
    Metin Saygın'ın iki oğlunun da korona testlerinin pozitif çıktığı, karantinada oldukları için babalarının cenazesine katılamadıkları öğrenildi. Pencerelerinden babalarının tabutunun götürülüşünü izleyerek büyük acı yaşayan iki kardeş ve ailesinin durumu yürekleri dağladı.


    Metin Saygın ve oğulları, Işılay Saygın'ın cenazesinde.

    IŞILAY HANIMDAN MİRAS KALMIŞTI
    Işılay Saygın'ın vefatı sonrası, kendisinin çocuğu olmadığı için miras kardeşlerine kalmıştı. üç kardeş 24 milyon lira nakit, gayrimenkulleri paylaşmıştı. Her kardeşe yaklaşık 10 milyon lira kalmıştı. Ancak daha önce vefat eden Namık Saygın'ın çocukları miras paylaşımına itiraz etmiş, mahkemeye gitmişti.


    Metin Saygın iki oğlu ile..
     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum