İşadamı öldü! Urla'daki kazanın görüntüleri

    Urla'da dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kafe işletmecisi Engin Altınküp yaşamını yitirdi. 

    26 Temmuz 2021 - 19:06
    Bahri Karataş (KHA)
    Kaza dün (pazar) Zeren Sanayi Sitesi yolunda meydana geldi. Engin Altınküp ve eşi Ebru Altınküp (40) yanlarına 4 yaşındaki oğlu Sarp Eren Altınküp'ü de alarak gittikleri Urla Devlet Hastanesi'nde Covit 19  aşısı oldu.

    Urla AVM'deki Cafe İnn'in işletmecisi olan iki çocuk babası Engin Altınküp, yönetimindeki 35 AYD 752 plakalı motorsiklet ile eve dönmek için aşıdan sonra yola çıktı. 

    Engin Altınküp motosiklete Sanayi Sitesi’nde virajı dönmek isterken karşı şeritten gelen Serdal S.'nin kullandığı 20 DU 513 plakalı otomobili görünce frene bastı. Yan yatan motosikletteki Metin Altınküp eşi ve oğlu yola savruldu.

    Serdal S., yerde bulunan Altınküp ailesine çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ama otomobilin ön tekerleği yerde yatan Metin Altınküp'ün başına çarptı. Motosikletten yola savrulan Altınküp çifti önce Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ebru Altınküp'ün ve oğlu Sarp Eren Altınküp'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 



    Ebru Altınküp ve oğlu Sarp Eren Altınküp, bu sabah tedavilerinin ardından taburcu edildi. Durumu ağır olan Engin Altınküp, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 

    Bir işyerinin güvenlik kamerası kazayı saniye saniye görüntülediği ortaya çıktı. Engin Altınküp, görüntülerde karşıdan gelen otomobili görünce frene basıyor, ardından eşi ve oğlu ile birlikte yola savruluyor. Otomobil sürücüsü ise yerde yatan aileye çarpmamak için direksiyonu kırıyor ancak kurtaramayıp, motosiklet sürücüsü Engin Altınküp'ün başına çarpıyor.

    Kazaya neden olan araç sürücüsü Serdal S., gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, işlemlerin tamamlanmasının ardından otomobil sürücüsü Serdal S., adliyeye sevk edileceği belirtti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum