İş adamının şüpheli kazası

    İHA ve dron argeleri yapan Enis Uğur Server, dün gece uçurumdan deniz kenarına düşen arcının içinde yanmış olarak bulundu. Bahri Karataş ( KHA)

    İş adamının şüpheli kazası
    24 Eylül 2021 - 15:33 - Güncelleme: 24 Eylül 2021 - 15:44
    Kaza dün saat 05.00 sıralarında Balıklıova Mahallesi' nde meydana geldi. İddiaya göre İnsansız Hava Aracı ( İHA) dron ve argelerini yapan Ankaralı işadamı Enis Uğur Server, yönetimindeki 06 plakalı aracıyla evine 150 metre kala, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle 10 metrelik uçurumdan deniz kıyısına düştü.

    Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiyeye ve sağlık ekipleri ile jandarmaya bildirdi. İtfaiye yangını kısa sürede söndürdü. Yapılan incelemede, sürücü koltuğunda yanarak ölmüş erkek bir kişinin cesedine rastladı.

    Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, parmak izi çalışması yaptı.Ölen kişinin  evli Enis Uğur Server olduğunu tespit etti.

    Yapılan incelemede aracın sürücü koltuğunun yatar vaziyette, vitesinin N, park freninin inik pozisyonda olduğu dikkat çekti. Araç sahibi Enis Uğur Server'in cansız bedeni ancak araç vinç yardımıyla yukarıda bulunan yola çıkarıldıktan sonra araçtan çıkarılabildi.

    Savcının incelemesinin ardından, işadamı Server'in kesin ölüm sebebinin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna otopsiye gönderdi.

    Yaşamını esrarengiz bir şekilde yitiren  iş adamı Enis Uğur Server in daha önce petrol istasyonu ve otel işlettiği, İzmir Beşiktaş Taraftar Derneği üyesi olduğu öğrenildi. 

    Olayla ilgili belirsizlik devam ederken, jandarma ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum