İntihar eden zabıtanın acı hikayesi

    Bankalara ödeyemediği kredi borçları ve eşinin tayini bir türlü gerçekleşemeyen zabıta memuru Hüseyin Cenber, oturduğu evde kendini asarak intihar etti

    İntihar eden zabıtanın acı hikayesi
    16 Kasım 2021 - 23:29
    Bahri Karataş (KHA)

    Ankara Keçiören Belediyesi'nden 6 ay önce Urla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde tayini çıkan Hüseyin Cenber'in bankalara kredi borcu ve aile hasreti yüzünden intihar ettiği ortaya çıktı. 

    Olay dün Seferihisar İlçesinde meydana geldi. Mesai saatinin başlamasıyla birlikte kendisinden haber alamayan mesai arkadaşları Cenber’in  ikamet ettiği adrese gitti. 

    Evine gittiklerinde arabasının  park halinde durduğunu gören arkadaşları,  durumu  polise bildirdi. Kapı çilingir tarafından açıldı.İçeriye giren ekipler ,  Hüseyin Cenber’in salon kısmında kendini kalorifer borusu yanında yaşamına son vermiş olarak buldu.

    Savcı, incelemesinin ardından Hüseyin Cenber'in cansız bedenini kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 

    Keçiören Belediyesi’nden altı ay önce Urla Belediyesi'ne zabıta memuru olarak tayini çıkan evli bir çocuk babası Hüseyin Cenber’in hayatına son vermesinin ardından acı bir hayat hikayesi çıktı.

    Cenber'in yaşamına son vermesinin Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan eşinin tayinini bir türlü İzmir'e aldıramadığı, bu yüzden aile hasreti çektiği, üç bankadan çektiği 140 bin lira kredi borcunu ödemekte zorlandığı, bankalara borcunu kapatmak için arabasını satmak için ilan verdiği, bu yüzden son günlerde bunalımda olduğu ortaya çıktı. 

    Hüseyin Cenber'in naaşı otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazesini bir türlü tayini gerçekleşmeyen eşi, kardeşi ,yakınları ve meslektaşları gözyaşları içinde cenaze aracına koydu. Cenber’in havayoluyla memleketi Ankara'ya götürüleceği ve yarın toprağa verileceği öğrenildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum