İnstagram şoku! Hesaplar askıya alındı

    En popüler sosyal medya mecralarından olan Instagram, kendi kendine kapanma ve hesap askıya alındı hatasıyla gündemde. Özellikle iPhone telefonlarda yaşandığı iddia edilen bu sorunların internet kaynaklı olduğu veya 16.1 sürümü nedeniyle olduğu düşünülüyor.

    İnstagram şoku! Hesaplar askıya alındı
    31 Ekim 2022 - 17:44 - Güncelleme: 31 Ekim 2022 - 17:47

    Instagram'ın kendi kendine kapanma problemi gündemdeki yerini aldı. Uygulama, IOS 16.1 sürümü sonrası birçok kullanıcıya bu sorunu yarattı. Hal böyle olunca da "Instagram uygulaması çöktü mü, neden kendi kendine kapanıyor, nasıl düzelir?" soruları yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili şikayetler giderek artarken bazı android telefonlarda da aynı problemin yaşandığı söyleniyor.

    INSTAGRAM UYGULAMADAN ATIYOR

    Instagram kullanıcıları uygulamadan atma hatasıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Birçok kişinin sorunu ise aynı; Instagram'ın iPhone telefonlarda 1 dakika sonra kapandığı söyleniyor. Öte yandan bazı kullanıcıların ise hesaplarının askıya alındığı ifade ediliyor.

    #instagramdown etiketi ile kısa sürede 20 binden fazla tweet atıldı.

    HESAPLAR ASKIYA ALINDI

    Instagram hesabını açan bazı kullanıcılar 31 Ekim'den itibaren hesaplarının kapatıldığı yönünde bildirimle karşılaştılar.

    INSTAGRAM, KAPANAN HESAPLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

    Yapılan açıklamada "Erişim sorunu yaşadığınızın farkındayız. Bu hatayı inceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Odatv.com


    YORUMLAR

    • 0 Yorum