İnciraltı'ndan devlet büyüklerine davet

    İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Karabulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Kendisini misafir etmek bizi onurlandıracaktır.

    İnciraltı'ndan devlet büyüklerine davet
    17 Eylül 2021 - 21:12

    İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı’nda devlet büyüklerini ağırlamak istediklerini dile getirdi. Geçmiş yıllarda Adnan Menderes ve ailesinin İnciraltı ziyaretinden bir fotoğrafı örnek gösteren Karabulut, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Ekim ayında İzmir ziyareti beklenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı , artık planlanması tamamlanmış-bitmiş İnciraltı’nda, İzmirli toprak sahipleri olarak misafir edip, teşekkür etmek bizleri onurlandıracaktır” dedi.

    İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, devlet büyüklerini İnciraltı’na davet etti. Katabulut, “İnciraltı, geçmiş yıllarda bir çok devlet büyüğümüzü misafir etmiştir. Merhum Başbakan Adnan Menderes, ailesi ile beraber birkaç kez İnciraltı’nda misafir olan devlet büyüklerimizdendir.Geçen yıllar boyunca İnciraltı, eski doğa güzelliğini ve son 10 yılda da tarım vasfını kaybetmiştir. 2 kez EXPO adaylığı ile tanıtılan İnciraltı, tüm dünyayı kendine hayran bırakmış olmasına rağmen, milyon turist misafir etmeyi beklerken yıllardır plansız kalarak, kamuya faydasız durumda kalmıştır. Dileğimiz, eski yıllarda olduğu gibi, yine devlet büyüklerimizi ağırlamaktır” diye konuştu.

    “Erdoğan’ı ağırlamak bizi onurlandıracak”

    Karabulut, “Ekim ayında İzmir ziyareti beklenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, artık planlanması tamamlanmış-bitmiş İnciraltı’nda, İzmirli toprak sahipleri olarak misafir edip, teşekkür etmek bizleri onurlandıracaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yürüttüğü, ama geciken planlarımızın tamamlanması sadece biz İzmirli toprak sahipleri için değil, şehrimiz ve ülkemiz için büyük önem taşımaktadır” açıklamasında bulundu.


    Adnan, Berin ve Mutlu Menderes aile dostlarıy ile İzmir İnciraltı'nda (1949)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum