• Reklam

İmamoğlu, sanatçılara rest çekti! Abdülkadir Selvi'yi de davet etmek istiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan İmamoğlu, bayramlaşmak için çıktığı Karadeniz turuna katılan bazı gazeteciler üzerinden başlayan tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu kendisine tepki gösteren sanatçılara rest çekti.

İmamoğlu, sanatçılara rest çekti! Abdülkadir Selvi'yi de davet etmek istiyorum
06 Mayıs 2022 - 19:20

İmamoğlu'nun gezide HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'yı davet etmesine tepkiler gelmeye devam ediyor. İmamoğlu'na son isyan piyanist Fazıl Say'dan geldi.

"CEZA ALMAMI BAŞARAN ALÇI'NIN GÖNLÜMÜN EN UZAĞINDA BİLE YERİ YOKTUR"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin sert bir açıklamada bulunan Say, isim vermeden Nagehan Alçı'yı eleştirdi. Say, Alçı için şu ifadeleri kullandı:

"10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur."

Paylaşımının devamında Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyen Fazıl Say otobüste çekilen fotoğrafa vurgu yaparak, "Onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak?" diye sordu.

İmamoğlu'na bir tepki de şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan geldi.

"SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR"

Sosyal medya paylaşımında İmamoğlu'yla yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren Athena Gökhan şu ifadeleri kullandı:

İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen  ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimiZi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben Bu Otobüsten inerim Arkadaş!

ATİLLA TAŞ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cebindeki parayla CHP'li belediyenin kendisine salon vermediğini iddia eden Atilla Taş da "Paramızla salon alamazken Nagehan'ı otobüse alıp bir de başkanınıza poz verdirtiyorsunuz. Nefret ediyorum hepinizden artık. 3 sene kim kiraladı bilmiyorum." şeklinde konuşmuştu.

İMAMOĞLU HEPSİNE REST ÇEKTİ: SELVİ'Yİ DE DAVET EDERİM

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Ekrem İmamoğlu, bayramlaşmak için çıktığı Karadeniz turuna katılan bazı gazeteciler üzerinden başlayan tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu kendisine tepki gösteren sanatçılara rest çekti.

Fazıl Say, Gökhan Özoğuz, Atilla Taş'ın eleştirilerini umursamayan İmamoğlu, “Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum