• Reklam

İmamoğlu, o akşam balıkçıda olduğunu doğruladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kar yağışı sürerken vatandaşın eziyet çektiği akşam restoranda yemek yemeğe gittiği iddialarına cevap verdi. Sabahtan bu yana konuşulan iddialar için bu akşam açıklama yapan İmamoğlu, "19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu" dedi.

İmamoğlu, o akşam balıkçıda olduğunu doğruladı
25 Ocak 2022 - 19:28 - Güncelleme: 25 Ocak 2022 - 19:48

İstanbul'da yoğun kar yağışının gerçekleştiği, halkın sokaklarda perişanlık çektiği 24 Ocak akşamında bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıda yemek yediği iddia edilmişti.

"OLAY DOĞRU"

Sosyal medyada yayılan görüntüler hakkında açıklama yapan Gazeteci Murat Ağırel, "İşletme sahibi ve Sayın İmamoğlu ile görüştüm. Olay doğru" dedi. 
İmamoğlu'nun saat 18.00'da orada olduğunu ve 19.00'da AKOM'a gitmek üzere yola çıktığını aktaran Ağırel, İmamoğlu'nun karın yoğunlaşması ile AKOM'a geçtğini söyledi.



SABAHTAN BU YANA KONUŞULDU, AÇIKLAMA GELDİ

Bu paylaşım sonrası İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabahtan bu yana konuşulan olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İmamoğlu, şunları belirtti:

* Kar yağışı sadece İstanbul'u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama ‘vurun abalıya’ misali malum medyada varsa yoksa İBB'den bahsediliyor.

“YEMEK MOLAMIN NEDEN GÜNDEM YAPILMAYA ÇALIŞILDIĞI MALUMDUR”

* 3 yıldır süren İstanbul'u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM'dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.

* Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum