Ilıca'da muhteşem düğün! Karadede ailesinin mutlu günü

    Ilıca'da muhteşem düğün! Karadede ailesinin mutlu günü
    24 Eylül 2023 - 14:37 - Güncelleme: 24 Eylül 2023 - 18:41
    Çeşme Life Dergisi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Gamze-Erkan Karadede çiftinin kızları Estee Lauder Türkiye Pazarlama Müdürü Papatya Karadede ve Birgül-Rıfat Murathan çiftinin oğulları iş insanı, Continental lastikleri Bursa Bayii Argelas A.Ş. sahiplerinden Öncel Murathan, Çeşme Ilıca Hotel’de görkemli bir törenle dünya evine girdi.



    Düğüne; İş, sanat, basın ve siyaset camiasının önde gelen isimlerinin de içinde bulunduğu yaklaşık 700 davetli katılırken nikahı Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Meriç Keskin, Dilara Özcan Güler, Efe Özyürük ve Turgut Konukoğlu üstlendi. Nikahtan sonra ilk özel danslarından sonra davetlilere tek tek hoş geldiniz diyen çiftten Papatya Karadede’nin Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliği göz kamaştırdı. Damat Öncel Murathan da damatlığını beyaz tercih ettiği görüldü.



    Düğünde sanatçı Pınar Aylin ve İzmir All Time Orchestra konuklara keyifli anlar yaşatırken Ilıca Hotel'in plajında after parti ile geceye devam edildi. Çiftin düğünü geç saatlere kadar doyasıya eğlenceyle sürdü.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum