İletişim Başkanı Altun'dan İzmir Basınına Özel Mesaj

    Ulusal ve uluslararası organizasyonlara İzmir Basınını da dahil edebiliriz İzmir Ege Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile yerel basını konuştu. Platform Başkanı Kaplan’ın “İzmir basının ulusal ve uluslararası organizasyonlara dahil edilmesi talebine olumlu cevap veren Başkan Altun, konuyu değerlendireceklerini açıkladı.

    İletişim Başkanı Altun'dan İzmir Basınına Özel Mesaj
    29 Ocak 2024 - 16:04
    ALTUN'DAN DESTEK
    İzmir Ege Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan, İletişim bilimleri profesörü olan İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a yerel basının sorunlarını aktardı. Yerel basının zor günler yaşadığını dile getiren Kaplan, “Basın ilan kesintilerinin oransal olarak düşürülmesi başta olmak üzere personel istihdam şartlarının güncellenmesi ve diğer bazı sorunları dile getirdi.  Bu sorunların yerel basın üzerinde ağır bir mali yük getirdiğini ve yerel basının büyük zorluklar yaşadığını paylaşarak bu konularda İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un destek ve katkılarını beklediklerini iletti.

    YEREL BASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ
    İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ise, getirilen kuralların basının daha iyi bir işleyişe ve standartlara sahip olması için alınan kararlar olduğunu kaydederek, bu konularda güncellenmesi gereken konular olursa her zaman yerel basına destek sunmaya hazırız. Yerel basını çok önemsiyoruz” şeklinde cevap verdi.

    İZMİR BASININI DA ORGANİZASYONLARIMIZA DAHİL EDEBİLİRİZ
    Medya Platformu Başkanı Kaplan’ın, 3 büyük şehirden sadece Ankara ve İstanbul medyasının davet edildiği ulusal ve uluslararası organizasyonlara İzmir’de faaliyet gösteren yayın kuruluşları ve gazetecilerinde dahil edilmesi talebine de olumlu yaklaşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun; “Medya organizasyonlarına İzmir’inde dahil edilmesine olumlu bakıyoruz. Bu konuda gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra İzmir medyasını ulusal ve uluslararası etkinliklerimize dahil edebiliriz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum