İki yaşındaki kızını şımartmak için para akıttı

    Gösteri dünyasının en çok kazanan ve yaptığı lüks harcamaları da kamuoyunun dikkatinden saklamayan ünlülerinden biri, henüz iki yaşındaki kızı için dudak uçuklatan bir alışveriş yaptı. Yıldız, kızına aldığı ünlü markaların imzasını taşıyan çantaları sosyal medya hesabında paylaşıp "Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi" diye yazdı.

    İki yaşındaki kızını şımartmak için para akıttı
    07 Nisan 2021 - 16:28
    SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
    Grammy ödüllü rap'çi Cardi B, geçtiğimiz günlerde 2 yaşındaki kızı Kulture Kiari Cephus ile birlikte alışverişe çıktı. Küçük kızı için, ünlü moda markalarının imzasını taşıyan ürünler satın alan 28 yaşındaki Cardi B., bunları da sosyal medya hesabından paylaştı. 

    KENDİM İÇİN BÖYLE ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM
    Gerçek adı Belcalis Marlenis Almánzar olan Cardi B, ei Offset'ten dünyaya gelen kızı Kulture için satın aldıklarnı takipçilerine sergilerken "Alışveriş çılgınlığına kapıldım. Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi" diye yazdı. Cardi B, kızına aldığı yedi tane el çantasını gözler önüne serdiği paylaşımında "Kendim için yaptığımdan daha fazla alışverişi kızım için yaptım" diye belirtti.



    KIZI İÇİN EN İYİSİNİ DİLİYOR
    Cardi B, uğruna, sahip olduğu 84.5 milyon dolarlık servetinden avuç avuç para akıttığı küçük kızı Kulture ile ilgili olarak "Kulture'un akıllı ve kıvrak zekalı olmasını istiyorum. Onun kendisini "durdurulamaz" hissetmesini istiyorum. Onun mütevazı olmasını istiyorum" demişti. Cardi B, kızı için bir Instagram sayfası açtı ve onun 1.7 milyon takipçisiyle de lüks hayatlarından bazı kesitler paylaşıyor.

    KENDİSİ DE MARKA TUTKUNU
    Çocukluk ve gençlik yıllarını ekonomik zorluklar içinde geçiren Cardi B, bir dönem de kendisi için satın aldığı binlerce dolar değerinde çantalarla gündeme oturmuştu. Bunları satın almak bir yana sosyal medyada sergilediği için eleştirilen Cardi B'nin, bu tavırlarıyla parasız geçen çocukluğunun acısını çıkarmaya çalıştığı ileri sürülmüştü. Dünyanın en pahalı çana koleksiyonlarından birine imzasını atan Hermes'in Birkin çantalarından satın alan Cardi B; bu yüzden sosyal medya trollerinin de saldırısına uğramıştı. Cardi B, kocası Offset ile gittiği o alışverişte 128 bin 662 dolarlık bir dizi yeni çanta aldı.



    LÜKS TUTKUSU ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU
    Cardi B'nin gerçek adı Kiari Kendrell Cephus olan kocası Offset de bu eleştirilere Offset "Siyah insanların da lüks tüketim ürünlerine ulaşabilmesinin tartışma konusu olmaması gerektiğini" savundu. Cardi B de Instagram TV'de paylaştığı bir videoda bütün bu eleştirilerin kendisine ilginç geldiğini belirterek "Beyaz ünlüler böylesine incelenmiyor" diye yanıt vermişti.

    'ŞÖHRETİMİ BİR TÜRK'E BORÇLUYUM'
    Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Cardi B, katıldığı bir radyo programında New York’ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle markete komşu olan striptiz kulübünde çalışmaya başladığını ve şöhreti yakaladığını söylemişti. Cardi B, striptiz kulübünde karaoke şarkı söyleyip, dans edip soyunurken keşfedildiğini anlattı. Türk müdürün işe geç geldiği için kendisini işten çıkarmak zorunda kaldığını itiraf eden rapçi, “Bana ‘Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun. Gel sana orayı ayarlayım’ dedi. Ve sahne hayatım öyle başladı” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum