İki belediye başkanı, Kadifekale'nin 5 mahallesinde ihtiyaçları belirledi

    İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile Kadifekale bölgesindeki 5 mahalleyi ziyaret etti. Acil Çözüm Ekipleri tarafından iletilen talepler için yerinde inceleme yapan Soyer, "Bölgenin ihtiyaçlarını belirledik" dedi.

    İki belediye başkanı, Kadifekale'nin 5 mahallesinde ihtiyaçları belirledi
    31 Temmuz 2022 - 14:07 - Güncelleme: 31 Temmuz 2022 - 14:12

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak'ın yoğun göç alan Kadifekale bölgesindeki 19 Mayıs, Hasan Özdemir, Aziziye, Altay ve 1. Kadriye mahallelerini Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile ziyaret etti. Soyer'in mahallelerin sorunlarına hızla çare üretmek için kurduğu Acil Çözüm Ekipleri tarafından aktarılan talepler yerinde incelendi. Soyer Kadifekale ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kurulan portatif havuzu ve mahalle bostanını da ziyaret etti.

    'BURADA YAŞAYANLARA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMA KARARLIĞINDAYIZ'

    Kadifekale'nin yıllardır ihmal edildiğini belirten Soyer, "Özellikle bu bölgelere daha çok el atmak, burada yaşayanlara daha çok sahip çıkmak, buradaki çocuklarımıza daha çok destek verme kararlılığındayız. Bunu Acil Çözüm Ekiplerimiz aracılığıyla yapmaya çabalıyoruz. Parkların aydınlatılması, ekmek büfesi açılması, halı saha yapılması gibi birçok fikir netleşti. Bölgenin ihtiyaçlarını belirledik. O ihtiyaçların her birini gidermek için de bugün yerinde tespitler yaptık" dedi.

    'ÇALIŞMALAR HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANACAK'

    Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da hizmet anlamında geri kalmış mahallelere Acil Çözüm Ekipleri sayesinde müdahale şansı bulduklarına değinerek, şunları söyledi: "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde, acil yapılması gereken hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Yapılacak çalışmaları muhtarlarımızla belirledik. Acil Çözüm projesi vatandaşların sorunlarının çözülmesi için çok önemli bir çalışma. Projede emeği geçenlere, başta başkanımız olmak üzere teşekkür ediyoruz."
    Mahalle muhtarları da Soyer ile ekibine ve Batur'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum