İçişleri Bakanı Yerlikaya iddialı konuştu: "İzmir'i kazanıyoruz!"

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir programında yaptığı açıklamada "İzmir'imizin tüm cadde ve sokaklarına başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizde AK Partimiz ve Cumhur İttifakımızdaki ortaklarımızla birlikte 1994’te liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’dan başlattığı belediyecilik ruhunu tekrar buraya getirelim. özlemle, hayırla beklenen İzmir Büyükşehir’inde de kazanıyoruz. Kazanacağız inşallah çünkü inanıyoruz" dedi.

    İçişleri Bakanı Yerlikaya iddialı konuştu: "İzmir'i kazanıyoruz!"
    17 Kasım 2023 - 15:48

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti İzmir İl Binası’nda düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. Coşkulu bir kitleyle hitap eden Bakan Yerlikaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için iddialı konuştu.

    "94 ruhu İzmir'de olmalı"

    Yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı’nın kazanacağını söyleyen Yerlikaya, “İzmir'imizin tüm cadde ve sokaklarına başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizde AK Partimiz ve Cumhur İttifakımızdaki ortaklarımızla birlikte 1994’te Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’dan başlattığı belediyecilik ruhunu tekrar buraya getirelim. Bunu başarabiliriz, çünkü 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan dünya liderini tekrar baş tacı etti aziz milletimiz ve ortaklarımızla beraber parlamentoda 14 Mayıs’ta büyük bir gücümüz var. Yüz akıyla, dualarla girdiğimiz cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, liderimizin de ifade ettiği gibi, büyük ve güçlü Türkiye ve Türkiye Yüzyılı’nda sizlerle beraber teşkilatımızın azimli, kararlı duruşuyla tüm belediyelerde olduğu gibi inşallah özlemle, hayırla beklenen İzmir'de de kazanıyoruz. Kazanacağız inşallah çünkü inanıyoruz” dedi.

    "En büyük rakibimiz fesatlık!"

    Yerel seçim öncesinde ‘küslük’ olmamasının altını çizen Bakan Yerlikaya, “Birbirimizin kıymetini bilelim. Birbirimizi incitmeden, küslük, dargınlık varsa hemen şu salondan çıkmadan helalleşsin. Bizim en büyük rakibimiz aramızda çok az olsa da zaman zaman nükseden kalbi kıskançlık, fesatlık. Bu görevlere bu kardeşim benden daha layık benden daha iyi hizmet verebilir duruşuyla hareket ettiğimiz gün her yeri kazanacağız” ifadelerini kullandı.

    "Uyuşturucu, çete varsa bize haber verin, adalete teslim edelim"

    Bakan Yerlikaya şunları söyledi: "Artık tek bir kapalı köyümüz, yaylamız, tek bir kapalı kulübemiz dahi yok. İlk bu kardeşiniz genç bir delikanlı iken Cumhurbaşkanımız Şırnak’a vali olarak gönderdiği zaman gittim hizmet etme şerefine nail olduk, Allah’a hamdolsun. İçişleri Bakanı olarak Şırnak’a tekrar gittim. Helikopterlerle bütün dağlarını gezdik. Yüzümü saklayarak ağladım. O vakitle bu vakit arasındaki başta huzur, güvenlik ve esenlik noktasında AK Parti hükümetlerimizin, sayın cumhurbaşkanlarımızın liderliğinde 21 yıldan beri terörle ve terörizmle mücadelede hamdolsun çok büyük başarı kazandık. Ülkenin içinde ve dışında inlerinde cumhurbaşkanlığımız, istihbarat teşkilatımız öyle bir azimle çalışıyoruz ki… Motivasyon cümlemiz şu; sayın cumhurbaşkanımız diyor ki, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar onlara göz açtırmayacağız. Türkiye Yüzyılı terörden tamamen arındırılmış bir yüzyıl olacak ki huzurun yüzyılı olsun. Benim aziz milletim buna layık. Çok çekti 40 yıldan beri ama 21 yıldan beri geldiğimiz noktada artık bölgesel farklar da kaldırıldı. Şırnak’tan Hakkari’ye Van’a Iğdır’a varıncaya kadar o güzelim memleketlerimize gidin bir bakın. Yollarına, hastanelerine aklınıza ne gelirse… Çünkü biz yavrularımızı, gençlerimizi bunlara kurban veremeyiz. Uyuşturucu, çete varsa bize haber verin. Adalete teslim edelim beraber, hep beraber."

    Kaynak: Ege'de Sonsöz


    YORUMLAR

    • 0 Yorum