• Reklam

Hollanda'yı 4 golle dağıttık

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri'nin ilk maçında Hollanda'yı 4-2 mağlup etti. Burak Yılmaz'ın 3 gol atıp hat-trick yaptığı maçta diğer golümüz Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.

Hollanda'yı 4 golle dağıttık
24 Mart 2021 - 22:00

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda Türkiye ile Hollanda karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta A Milli Takımız, Hollanda’yı 4-2 mağlup ederek elemelere harika bir başlangıç yaptı.

Türkiye’ye galibiyeti getiren golleri 15, 34’te penaltıdan ve 81. dakikada Burak Yılmaz ile 46. dakikada Hakan Çalhanoğlu kaydetti. Maçta kaleyi bulan ilk 3 şutumuz kaleyi bulurken bu şutların hepsi filelerle buluştu.

Hollanda 50. dakikadan itibaren kalemizde tehlikeli pozisyonlar buldu. Oyuna sonradan giren Klaassen 75’te, Luuk de Jong ise 76. Hollanda’nın gollerini kaydeden isimler oldu.

Bu sonuçla grupta 3 puanla başlayan millilerimiz, liderlik koltuğuna oturdu. Hollanda ise gruba puansız başlangıç yaptı. A Milli Takımımız, 27 Mart Cumartesi günü Norveç ile İspanya’da karşılaşacak. Hollanda ise aynı gün sahasında Letonya’yı konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum