Hırsızlar spor kulübünün malzemelerini çaldı

    Semtin köklü kulübü Çamdibi Gençler Birliği Spor Kulübü' nün malzeme odasına giren,kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, antreman malzemeleri ve 60 adet futbol topunu alıp kayıplara karıştı. 

    Hırsızlar spor kulübünün malzemelerini çaldı
    07 Eylül 2022 - 11:43
    İZMİR' in Bornova ilçesinde bulunan Çamdibi semtinin 1.Amatör Lig' de mücadele eden 36 yıllık futbol kulübü Çamdibi Gençler Birliği Futbol Kulübü'ne hırsız girdi. Malzemelerin bulunduğu yere giren kimliği belirsiz hırsızlar, antreman malzemesi ve futbol toplarını çaldı.

    Bugüne kadar Türk futboluna yıllardır futbolcu yetiştiren bunların arasında  Sabri Canbuldu ve Metin Mestanoğlu ( Karşıyaka) Sezgin İslamoğlu ( Altay) Emre Vardar ( Denizli) ve daha niceleri bulunan köklü kulübün,sezon başlamasına az bir süre kala malzemelerini hırsızlar çaldı.

    Olay Yusuf Tırpancı Futbol Sahasında bulunan antreman malzemelerinin bulunduğu odada dün ( salı) meydana geldi.Üzeri eternitle kaplı olan çatıyı kırıp giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, içeride bulunan 80 bin TL değerinde  üzerinde kulübün kısaltılmış adı bulunan 60 futbol topu,istasyon duaları ve ağırlık malzemesi olan Dumbel' leri çaldı.


    İdman için gelen takımın antrenörü etrafın dağınık ve malzemelerin yerinde olmadığını görünce durumu kulüp başkan yardımcısı  Demir Karataş' a bildirdi.Karataş' ta durumu polise bildirdi.Ekipler yaptığı incelemede, hırsızların çatıda bulunan eterneti kırıp girdiğini tespit etti, parmak izi çalışması yaptı. 

    Poliste ifade veren kulübün başkan yardımcısı Demir Karataş," Ayın 2' sinde antreman sonrası malzemeleri odaya koyduk.İdman için hocamız tesise gelince malzemelerin yerinde olmadığını görünce durumu bana söyledi. Yaptığım incelemede, hırsızlık olayı çatıdaki eternetin kırılıp içeri girdiğini tespit ettim. İçeriden antreman malzemeleri ve kulübün üzerinde  kısa adı ÇGB yazan  60 futbol topunun çalınmış. Çalınan malzemelerin değeri 80 bin TL.Şüphelendiğim kimse yok.Çalan veya çalanların davacı ve şikayetçiyim. Sezon başlıyor, antreman malzemelerimiz çalındı.Hırsızların biran önce yakalanmasını istiyorum" dedi.




    Polis,olayla ilgili soruşturma nın devam ettiğini belirtti. 

    KULÜBÜN KURULUŞU

    1968 yılında mahalli bir spor kulübü olarak semtte kuruldu.1986 yılında semtte Kuzey Makedonya Gabrova' dan göç eden Ali Yılmaz, Ali Vardar,Arif Fidan,Sadık Vardar,Adem Bal ,Durak Canbuldu ve Fikri Göktan tarafından dernekleşerek spor kulübü olarak resmi amatör bir kulüp haline geldi

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum