Hemşirenin inanılmaz ölümü

    İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde görevli hemşire Aylin Dürük, giriş kattaki evinin balkonundan bahçeye inen merdivene gelen köpeği sevmek isterken dengesini kaybedip düştü. Başını betona çarpan iki çocuk annesi Dürük hastanede hayatını kaybetti.

    Hemşirenin inanılmaz ölümü
    23 Ocak 2022 - 14:17 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 14:35


    İzmir'de akıl almaz bir kazada iki çocuk annesi hemşire yaşamını yitirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Endoskopi Bölümü'nde görev yapan 47 yaşındaki hemşire Aylin Dürük iş çıkışı evine gitti.
    Evde yemek sonrası sigara içmek için giriş katındaki evinin balkona çıkan Aylin hemşire, bahçeye inen merdivene gelen köpeği sevmek istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Aylin Dürük, bir anda merdivenlere doğru düştü. Kafasını betona çarpan hemşire kanlar içinde kaldı. Haber alamayan yakınlarının yerde yatarken bulduğu Aylin Dürük hemen hastaneye kaldırıldı ancak aşırı kan kaybettiği için tüm çabalara karşın kurtarılamadı.



    Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'nden mezun olan Dürük, son 20 yıldır Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışıyordu. Bugün öğle namazina müteakip Güzelbahçe Yukarı Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Yelki Mezarlığı'na defnedilen hemşire Dürük'ün ölümü yakınlarını ve sağlık çalışanlarını yasa boğdu.
    "Aylin Dürük güzel yürekli iyi bir insan, sevilen biriydi. Mesleğine aşık, haksızlık ve adaletsizliğe karşı her zaman dimdik durmuş dürüst ahlaklı bir insandı" diyen Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol sosyal medyadan acı olayla ilgili şu paylaşımı yaptı:

    Çok Üzgünüz!..
    Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Sendika Temsilcimiz Hemşire AYLİN DÜRÜK kardeşimizi elim bir kaza sonucu kaybettik.
    Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimizin yakınlarına sevenlerine sabır, metanet dileriz.
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum