Haydar Dümen'in 100 milyonluk mirası için tartışma

    92 yaşındaki ünlü psikiyatr ve yazar Haydar Dümen'in vefatından sonra 100 milyon TL'lik mirası gündeme geldi ve mülkünü emlakçısına devrettiği ortaya çıktı. Emlakçı da hayatını kaybedip, miras çocuklarına kalınca da bu haber gündeme bomba gibi düştü. Dümen'in eşi Gül Dümen ise karmaşık durumu çözmek için vakit kaybetmeden harekete geçti. Filmleri aratmayan olayın ardından şaşırtıcı bir gelişme yaşandı.

    Haydar Dümen'in 100 milyonluk mirası için tartışma
    25 Şubat 2022 - 13:13
    Ünlü psikiyatr Haydar Dümen'in Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen mal varlığı ve mirasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Karahan, bugünkü yazısında Haydar Dümen'in herkesten gizlediği çocuklarından 62 yaşındaki Gaye Dümen'in yeni açıklamalarına yer verdi.

    Dümen'in ölmeden önce Beyoğlu'nda sahibi olduğu ve değeri 100 milyon lira olan bina ve dairelerini tanıdığı bir emlakçıya devretmesiyle ortaya çıkan varisler tartışmasına Haydar Dümen'in kızı Gaye Dümen yeni bir boyut kazandırdı.

    Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen’in sır gibi sakladığı çocuklarından Gaye Dümen’den yeni açıklama

    Babasının mirasının 100 milyon liradan çok daha fazla olduğunu belirten Gaye Dümen, şunları söyledi:
    "Babam alanında çok iyi bir doktordu. Geçmiş yıllardan günümüze dek Türkiye'nin her yerinden hastaları vardı. Gün içerisinde çok sayıda hasta baktı. Bu yüzden mal varlığının fazla olması şaşırtıcı değil...

    Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen’in sır gibi sakladığı çocuklarından Gaye Dümen’den yeni açıklama

    Beyoğlu'ndaki bina ve dairelerin yanı sıra babamın Selimpaşa'da 2 villa ve 1 dairesi, Mecidiyeköy'de TMSF'den aldığı 3 dairesi, Terkos Gölü'nde arsası, Cihangir'de deniz manzaralı iki katlı evi, Sıraselviler'de ofisi, Sarıyer'de arsası, Galatasaray Lisesi'nin sokağında büyük bir binası daha var. Bunlar benim bildiklerim...

    Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen’in sır gibi sakladığı çocuklarından Gaye Dümen’den yeni açıklama

    'GÜL DÜMEN KENDISINE DE MEZAR TAŞI YAPTIRMIŞ'

    Gaye Dümen, babası Haydar Dümen ile görüşmesine engel olan üvey annesi Gül Dümen'in, babasının mezar taşına adını yazdırmasına da öfkeli... Gaye Hanım, "Babamızın cenazesine gitmemizi engelleyen Gül Dümen'in kendisi de cenazeye gitmemiş! Babamı mezarlıkta ziyarete gittim. Bir de babama 'Gül-Haydar Dümen' diye mezar taşı yaptırmış... Babamın doğum ve ölüm tarihlerinin olmadığı, bıyık resmi olan ve sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış. Bu nasıl bir saçmalıktır" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum