Hastaneden bebek çalan kadın serbest!

    İzmir'de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 3 günlük bebeği kaçıran kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Hastaneden bebek çalan kadın serbest!
    29 Eylül 2023 - 09:47 - Güncelleme: 29 Eylül 2023 - 09:51

    İzmir'de, Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini hastaneden kaçırdığı belirlenip, gözaltına alınan S.G. (51) isimli kadın, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G.'nin polisteki ifadesinde, çocuk sahibi olamadığı için özlem duyup, böyle bir suç işlediğini belirtip, pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan S.G., adli kontrol ile serbest kaldı.
    Şüphelinin, ifadesinde, 9 ay kadar önce hamile kaldığını, o dönemde düşük yaptığını, bu durumu erkek arkadaşından gizlediğini ve onu evliliğe ikna etmek için bebeği kaçırdığını söylediği belirtildi.
    S.G, bebeği kaçırmadan önce birkaç gün hastaneye gittiğini, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtarak Suriyeli ailenin güvenini kazandığını da ifadesinde anlattı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

    Ne olmuştu?

    Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde Suriyeli ailenin 4 gün önce doğan bebeği, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan ve bebeği teste götüreceğini söyleyen kadın tarafından dün kaçırılmıştı.

    Durumu fark eden ailenin ihbarıyla harekete geçen polis, şüphelinin hastaneden taksiyle uzaklaştığını, Tarihi Kemaraltı Çarşısı'nda kıyafetlerini değiştirdiğini ve erkek arkadaşının Karabağlar'daki evine gittiğini belirlemişti. Şüpheli, düzenlenen operasyonla dün gözaltına alınmış, bebek ailesine teslim edilmişti. 


    YORUMLAR

    • 0 Yorum