Hamile kadın hastanede sevgilisiyle ilişkiye girdi

    Uganda'da bir kişi hamile olan eşini ziyaret etmek için hastaneye gitti. Burada eşinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğini gören koca, bir anda adama saldırdı.

    Hamile kadın hastanede sevgilisiyle ilişkiye girdi
    14 Ocak 2023 - 17:25
    Uganda'nın Apac bölgesinde yaşayan Alex Okuta isimli kişi, sıtma hastalığı sebebiyle bir süredir hastanede kalan hamile eşine sürpriz yapmak istedi.

    SEVGİLİSİYLE GÖRDÜ
    5 gündür hastanede kalan eşinin odasına giren Okuta, 24 yaşındaki eşini sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken yakaladı. Gördüğü manzara karşısında öfkesine hakim olamayan Okuta, bir anda kadının sevgilisine saldırdı. Kısa süre sonra güvenliğin müdahalesiyle kavga son buldu.

    EMNİYET MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ
    Durumun polislere bildirilmesiyle ise olay hakkında soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Apac Emniyet Müdürü David Wills Ndaula Perşembe günü yaptığı açıklamada, 'Şüpheli hakkında birçok suçu tespit ettik. Araştırmalarımıza devam ediyoruz, sizi bilgilendireceğiz' dedi.

    HASTANE YÖNETİMİ KOCAYI SUÇLADI
    Öte yandan bir çarpıcı açıklama da hastaneden geldi. Hastane yöneticisi Joseph Onuk olaya engel olamadıkları için özür dileyerek 'Ben erkeği suçluyorum. Karını hastaneye gönderip nasıl uzun süre yanına gelmezsin? Bazı erkekler çok meşgul olduklarını söylüyor. Meşgul olmayan biri de gelip eşinizi tavlayabilir' ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum