• Reklam

Hakan Dirik Gazete Yenigün'de

İzmir basınının deneyimli ismi Hakan Dirik, Gazete Yenigün’ün Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Hakan Dirik Gazete Yenigün'de
22 Ağustos 2022 - 15:32
İzmir’in Bülent Şenocak, Yaşar Ürük, Bekir Yurdakul, Adnan Akyarlı, Behçet Yavuz gibi birçok önde gelen ismini yazar kadrosuna dahil eden Gazete Yenigün, İzmir basınının deneyimli isimlerinden Hakan Dirik’i de Genel Yayın Yönetmeni olarak kadrosuna katarak yeni yayın dönemine iddialı giriş yaptı.
Uzun yıllar Cumhuriyet Gazetesi’nde görev yapan, Cumhuriyet’in Ege Bölge Temsilciliğini de üstlenen Hakan Dirik, 22 Ağustos 2022 tarihi itibariyle Gazete Yenigün’de göreve başladı. 

Hakan Dirik kimdir?
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Hakan Dirik, gazeteciliğe 1995 yılında Cumhuriyet gazetesinde başladı. Burada muhabir, editör ve Ege Bölge temsilciliği görevlerinde bulundu. Okuduğu fakültede gazetecilik dersleri de veren Dirik, reklam yazarı ve basın danışmanı olarak da iletişim sektörüne hizmet verdi.
İki dönem İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nda yer alan Dirik, bir süre de İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin yayın organı Dokuz Eylül Gazetesi’nin Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini üstlendi.
Hakan Dirik, Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Çiğdem Dirik ile evli. Çiftin Özgür isminde bir çocukları var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum