Güzelbahçe Belediyesi personeli intihar etti!

    Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan bir çocuk babası İsa Özenç, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle intihar etti. Nöbetçi savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na otopsiye gönderdi.

    Güzelbahçe Belediyesi personeli intihar etti!
    11 Temmuz 2021 - 10:50
    İzmir'in Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan İsa Özenç, canına kıydı. Nöbetçi savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na otopsiye gönderdi. Acı haberi duyan Özenç’in ailesi ve sevenleri derinden sarsıldı.

    Özenç’in yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Belediye personelimizden İsa Özenç’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Belediye ailemizin başı sağ olsun” dedi.

    Arkadaşı Ali Özerdin de acısını bu şekilde dile getirdi: 
    "Kardeşim arkadaşım nasıl olur böyle bişey daha sabah oturduk daha dün çay içtik sen bana herzamanki şakalarını yaptın. Olmadı be İSO olmadı çok ama çok yandı canımız. Yıktın bizleri sevenlerini, arkadaşlarını ,aileni en önemlisi ooo ufacık kuzucuğunu üzdün. Kime sarılacak şimdi baba diye .Eh be biladerim eh be kardeşim ,biz seni böyle sevdik, böyle alıştık, ama bu olayın bitirdi bizleri. ALLAHIN KAPISI ACIK OLSUN MEKANIN CENNET OLSUN MELEKLER ŞAİDİN OLSUN KABRİN NUR OLSUN...
    ALLAHA EMANET HOŞCA KAL KARDEŞİM
    İSA ÖZENÇ SENİ COK SEVİYORUZ..."

    İsa Özenç, yarın Yelki Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum