'Güzel Masa' Swissôtel Çeşme'de açılıyor

    İtalyan mutfağının lezzetlerini sunacak olan Bellâ Tavola (Güzel Masa) 1 Kasım'da Swissôtel Resort & Spa Çeşme'yle birlikte hizmete girecek.

    'Güzel Masa' Swissôtel Çeşme'de açılıyor
    13 Ekim 2023 - 15:15 - Güncelleme: 13 Ekim 2023 - 15:16

    Çeşme Ilıca'da otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Dilek Holding iş birliği ile inşa edilen Swissotel Resort & Spa Çeşme, 1 Kasım'da kapılarını açıyor. İsviçre tarzıyla dekore edilen projede 248 geniş konuk odası ve 18 süit bulunuyor. Otelde İtalyanca da 'Güzel Masa' anlamına gelen Bellâ Tavola restoranı da İtalyan mutfağının lezzetlerini sunacak.

    Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, "Hamdi Restoran'da kebap, Noida ise suşi ağırlıklı bir restoran oluğu için yine kendi markalarımızdan biri olan Bellâ Tavola'da İtalyan ağırlıklı bir çalışma yapmaya karar verdik. Diğer yatırımlarımızda da görüyoruz ki şu an yerli misafirlerimizin en çok tercih ettiği mutfaklardan biri İtalyan mutfağı. İtalyan konsepti, sıcak ve samimi bir mutfak olduğu için her şeyiyle Türk damak tadına çok uygun. Bu nedenle biz de otelimizde bir İtalyan restoranı açmayı uygun gördük. Bunu da Akdeniz mutfağı ile desteklemek istedik. Hem yabancı misafirlerimiz hem de Türk misafirlerimiz de İtalyan mutfağını çok seviyor. Hamur işlerinden, peynirlere ve şaraplara çok fazla tercih edilen alternatiflerimiz mevcut. Bellâ Tavola aynı zamanda gündüzleri bizim ana restoranımız olarak hizmet verirken, akşamları da fine dining konseptinde servis verecek" dedi.

    "DAHA İYİ BİR GELECEĞE YATIRIM"

    Daha önce hayata geçirdikleri projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını belirten Dilek, "Çeşme'nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissotel Resort & Spa Çeşme'nin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. Üç yıl önce büyük heyecanlarla başladığımız projeyi tamamlayıp hayata geçireceğimiz için gururluyuz. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak, bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz. Swissotel Resort & Spa Çeşme; hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli hizmet anlayışıyla ihtişamı ve konforu her yönüyle hissettireceğiz" diye konuştu.

    Dilek, daha önce hayata geçirdikleri başarılı projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını belirterek, "Çeşme'nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme'nin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. Üç yıl önce büyük heyecanlarla başladığımız projeyi tamamlayıp hayata geçireceğimiz için gururluyuz. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak, bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme; hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli hizmet anlayışıyla ihtişam ve konforu her yönüyle hissettireceğiz" dedi.

    "AYRICALIKLI BİR YAŞAM SUNUYOR"

    Sadece otel misafirlerine özel hizmet veren Ilıca kumsalının, birçok sosyal olanağı, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile tam anlamıyla ayrıcalıklı yaşam sunduğunu dile getiren Dilek, "İddiamız; Çeşme tatil anlayışına yeni bir boyut kazandırmak. Konumu itibariyle ilçenin en özel lokasyonunda yer alan Swissotel Resort & Spa Çeşme, özel tasarım odaları, adını sıkça duyuran Çeşme Gurme tatlarını özel yorumlarla yeni bir lezzet şölenine dönüştüren lezzetleri, özel plajı, misafir hizmetleri, bambaşka bir konaklama deneyimi sunan 2 adet 1400 metrekare büyüklüğe sahip penthouse'ları, helikopter pisti ve eğlence olanakları ile bir tatilin ötesine geçecek yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatacak. Kısaca ihtişamı ve konforu yeniden tanımlıyoruz, ayrıcalıklı tatil deneyimini gerçek anlamda yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum