• Reklam

Gürtat Plus Karşıyaka yeni yerinde hizmete girdi

İzmir’in şarküteri devi Gürtat, yeni konsepti Gürtat Plus mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 4 yıldır hizmet veren Karşıyaka Çarşı Mağazası Salah Birsel Sokağı’ndaki yeni yerine taşındı. Yeni mağazanın açılışına firma yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Gürtat’ın her daim kaliteli ürün ve uygun fiyatlarıyla Karşıyakalı vatandaşlar bol bol alışveriş yaptı.

Gürtat Plus Karşıyaka yeni yerinde hizmete girdi
04 Ekim 2021 - 09:28
Açılışla ilgili konuşan Gürtat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Gürler, “80’li yıllardan beri bu işle uğraşıyoruz.2017 yılından itibaren toplam 22 mağaza açtık. Gürtat Plus Karşıyaka Çarşı mağazamız hayırlı uğurlu olsun. Şartlar uygun olduğu sürece yeni şubeler açmaya devam edeceğiz” dedi.
Gürtat A.Ş. Genel Müdürü Yaşar Özel, “Burası Karşıyaka Çarşı’nın Akbank sokağı olarak bilinen Salah Birsel Sokağı. Daha önce küçük bir mağazımız vardı. Gürtat Plus’a uygun olan bu mağazaya taşındık. Bu mağazada tüketicilerimize en iyi hizmeti vermeyi, en kaliteli ürünleri mümkün olan en iyi fiyatla vermeyi planlıyoruz. Karşıyakalılar Gürtat ürünlerine çok güveniyor. Gürtat ürünlerini denedikçe, kalitesini gördükçe güvenleri artıyor. Özellikle süt ve süt ürünlerimiz çok beğeniliyor. Biz de o güveni boşa çıkarmamak için aynı kaliteyi sürdürmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizin ilgisinden ve güveninden çok mutluyuz” şeklinde konuştu.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum