• Reklam

"Günaydın Soyer, o projeleri zaten bakanlık yaptı!"

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, “İzmir Tarım Modeli” üzerinden sert eleştirilerde bulundu. Kalyoncu, ayrıca salgın döneminde İzmir'de suya iki kez zam yapılmasına da tepki gösterdi.

"Günaydın Soyer, o projeleri zaten bakanlık yaptı!"
23 Ocak 2021 - 18:42

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof. Dr. Kalyoncu, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Kalyoncu ilk açıklamasında, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Tarım Bakanlığı’nın politikalarının bir kısmını İzmir için yeni buluş gibi gündeme getiriyor. Önce ülkede tarım ile ilgili kalkınma planına ve politikalarına bir bak sonra su kesintileri, kayıp kaçak ve suya zam konularında buluşlarını anlat halkımız rahat etsin” dedi.

SU FİYATLARINDA İNDİRİM İSTEDİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e su fiyatlarında acil indirim yapma çağrısında da bulunan MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan kalyoncu şunları söyledi:
"Biz hayat eve sığar dedik, temizlik dedik vatandaşlarımızda önlemlere uydu. Biz hayatı eve sığdırırken İzmir BB’si salgın döneminde suya 2 kez zam yaptı ve su kesintilerine başladı. Vatandaşlarımıza zulümdür bu. Su fiyatlarında acil indirime gidin insanlarımıza destek olun."


YORUMLAR

  • 0 Yorum