Gümbet Mahallesi pırıl pırıl oldu

    Bodrum ilçesinde, belediyenin temizlik çalışları kapsamında, Gümbet Mahallesi'nde sokak ve caddeler, sahiller ve mesire alanları ile yol kenarlarında temizlik çalışması yapıldı.

    Gümbet Mahallesi pırıl pırıl oldu
    04 Ekim 2023 - 17:31 - Güncelleme: 04 Ekim 2023 - 17:32

    Bodrum Belediyesi, mahalle mahalle uyguladığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda sürdürülebilir bir çevre ve temizlik politikasını desteklemek amacıyla, Gümbet Mahallesi'nde, mıntıka, yıkama, süpürme, çöp ve bahçe atığı toplama çalışması yaptı. Mahalledeki cadde, sokak, sahil ve mesire alanları ile yol kenarlarında tek tek temizlendi. Osman Nuri Bilgin Caddesi, Dayılar Sokak, Mistir Hadi Sokak, Büyük İskender Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi'ndeki temizlik çalışmaları toplamda 27 personel katıldı. Ekiplere destek olmak amacıyla 2 arazöz, 2 süpürge, 1 kamyonet, 1 kepçe, 1 kamyon ve yol güvenliğinin sağlanması için acil müdahale aracı hazır bulunduruldu.

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, temizlik ekipleri tarafından çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtirken, "Mahallelerimizde genel temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda tüm mahallelerimizde faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum