• Reklam

Gülsin Onay'dan muhteşem konser

Bu akşam Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda muhteşem bir konser vardı. Sosyal medyadan da canlı yayınlanan konserde ünlü piyanist Gülsin Onay sahneye çıktı. Harika konserde, Beethoven'ın Ayışığı Sonatı da yer aldı.

21 Aralık 2020 - 19:52 - Güncelleme: 21 Aralık 2020 - 20:23
Pandemi sürecinde hiçbir sabit geliri olmayan müzisyenlerin yer alacağı bir senfonik orkestra kurulmuştu. Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası ev sahipliği yaptığı Pandemi Orkestrası'nın ilk konseri 7 Aralık 2020 Pazartesi şef Rengim Gökmen ve İdil Biret’in katılımıyla yapılmıştı.
Bugün de sahnede ünlü piyanistimiz Gülsin Onay vardı. Bir bölümü sosyal medyadan canlı yayınlanan "Gülsin Onay, Süreyya Operası, Beethoven Yıl Konseri" saat 18.00'de başladı. Onay, konser öncesi şu duyuruyu yapmıştı:

Günaydın..
Güzel bir hafta dilerim..
2020 yılında Beethoven sonatlarla (Waldstein, 111, Pathetique) ilk konserimi 6 Ocakta Süreyya Operasında vermiştim.. Bu akşam 2020 yılının son konserini yine Süreyya Operası'nda vereceğim, Beethoven sonatlarla..

Konserin tamamı daha sonra yine sosyal medya hesaplarından izlenebilecek. Gülsin Onay'ın hünerli parmaklarının yön verdiği tılsımlı notaları dinleyen sosyal medya kullanıcıları, bir bölümünü izledikleri konser sırasında ve sonrasında, beğenilerini dile getirdiler.
 
Pandemi Orkestrası, 4 Ocak 2021’de şef Oğuzhan Balcı ve Gökhan Aybulus; 8 Şubat 2021’de şef Gürer Aykal ve Bülent Yazıcı; 8 Mart 2021’de şef İbrahim Yazıcı ve Gülsin Onay, 29 Mart 2021’de şef Hakan Şensoy ve Cihat Aşkın katılımıyla konserler gerçekleşecek.

Biletler Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesi ve internetten satışa sunulacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum