Gülşen, İzmir konseri için 5 milyon lira alacak

    Ünlü şarkıcı Gülşen, dava süreciyle birlikte ara verdiği sahnelere geri dönüyor. Yılbaşı gecesi İzmir'de konser verecek olan Gülşen'in istediği ücret dudak uçuklattı. Ünlü şarkıcının 5 milyon TL alacağı iddia edildi.

    Gülşen, İzmir konseri için 5 milyon lira alacak
    23 Aralık 2022 - 23:47 - Güncelleme: 24 Aralık 2022 - 00:03

    İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler nedeniyle davalık olan ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Gülşen'in davasını 1 Mart'a erteledi. Konser maratonuna başlayan ünlü şarkıcının yılbaşı gecesi sahne programı merak konusu olmuştu. Gülşen'in İzmir'de sahne alacağı ortaya çıktı.
    31 Aralık'ta İzmir Gündoğdu Meydanı'nda vereceği konser için anlaşmaya varan Gülşen'in 5 milyon TL alacağı iddia edildi.
    9 Eylül İzmir'in Kurtuluş Günü için sahne alan ünlü şarkıcı Tarkan resmen rekor kırmıştı. Gülşen'in Tarkan'ı geçip geçemeyeceği merak konusu oldu. Gülşen'e yapılacak 5 milyon TL'lik ödemenin nasıl karşılanacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.



    TARKAN 3.5 MİLYON LİRA ALMIŞTI

    İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yılında sahneye çıkan Tarkan'ın aldığı ücret de tartışma konusu olmuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, önce Tarkan'ın ücret almayacağını, sonra kaşe parası alacağını, ardından da alacağı 3 milyon 540 bin lirayı bağışlayacağını, en son da belediyenin kasasından ödeme yapılmadığını, ücretin sponsorlardan karşılandığını söylemişti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum