Göztepe son 3 maçını kazandı, biraz nefes aldı

    Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’u 2-1 yenen Göztepe, bu sene ligde ilk kez 3’te 3 yaptı. Göz-Göz bu sonuçla puanını 24’ye çıkardı.

    Göztepe son 3 maçını kazandı, biraz nefes aldı
    19 Ocak 2022 - 22:03

    Süper Lig'de ikinci devreye Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor galibiyetleriyle başlayan Göztepe, 22’inci haftada sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Sarı kırmızılılar, rakibini 2-1 yenerek bu sezon ilk kez 3’te 3 yaptı. Bu skorla puanını 24’e çıkaran Göz-Göz, ateş hattından bir nebze de olsa uzaklaştı.
    Demir Grup Sivasspor ise aldığı bu mağlubiyetle 30 puanda kaldı.



    MAÇTAN DAKİKALAR
    Maça baskılı başlayan Göztepe 21’inci dakikada aradığı golü kornerden buldu. Köşe vuruşunu kullanan Berkan Emir’in ceza sahasına gönderdiği topa iyi yükselen savunma oyuncusu Atınç Nukan sert bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. 30’uncu dakikada Göztepe bir kez daha tehlikeli geldi. Kerim Alıcı’nın ceza sahası içinde yaptığı ortada Soner topla buluştu, Soner'in arka direkte vurduğu şut dışarı çıktı. Müsabakanın ilk yarısı Göztepe’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
    Müsabakanın ikinci devresi penatıyla başladı. 47’inci dakikada Sivasspor penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Henrişque topu ağlarla buluşturdu 1-1. 80’ninci dakikada Göztepe bir kez daha öne geçti. Topla birlikte ceza sahasına giren Adis Jahoviç’in pasında David Tianiç, boş kaleye topu gönderdi 2-1. Müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

    AHMET ÇALIK UNUTULMADI
    Müsabakada dakikalar 6’yı gösterdiğinde maçı bırakan oyuncular taraftarlarla birlikte geçtiğ0imiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık’ı alkışlarla andı. Göztepe taraftarı ayrıca “Ahmet Çalık ölmedi kalbimizde yaşıyor” tezahüratları attı.

    HAKEME BÜYÜK TEPKİ
    Mücadelenin hakemi Suat Arslanboğa maç boyunca verdiği kararlarla Göztepe taraftarından büyük tepki topladı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum